İş İlanları

TÜBİTAK Güvenlik Görevlisi Alımı Devam Ediyor

TÜBİTAK, geçtiğimiz günlerde İşkur aracılığıyla bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda TÜBİTAK bünyesinde görevlendirilmek üzere güvenlik görevlisi alınacağı bilgisi yer aldı. İlana başvurular devam ediyor. Başvuru yapmak isteyen adayların başvuruları, İşkur üzerinden alınacak. 

ALIM YAPILACAK KADRO:

* Güvenlik Görevlisi 

GENEL ŞARTLAR:

* Güvenlik görevlisi alım ilanına başvuracak adaylarda; kamu haklarından mahrum olmamak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmamak, silahlı özel güvenlik kartına sahip olmak, vardiyalı çalışmasına engel durumu olmamak, en az 1 yıl deneyimli olmak, Kocaeli’de ikamet ediyor olmak, 2016 KPSSP-93 puan türünden en az 60 almış olmak, önlisans mezunu olmak şartları aranıyor.

BAŞVURU SÜRECİ:

* TÜBİTAK güvenlik görevlisi alım ilanı başvuruları 30 Ocak 2017’de başladı ve 8 Şubat 2017’ye kadar devam edecek. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar, İşkur’a kayıt olarak İşkur üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Bir Yorum

  1. Ve bu haksızlık . En az lise mezunu olsun isterse lisans isterse üniversite mezunu basvursun

  2. Onlisansas alınıyorsa neden kpss puanı 70. 75 istenmiyor.peki kpss ye girmiş lise mezunları bu ülke vatandaşı degilmi

  3. bari alacagınız adamın adınıda yazaydınız.ne bu lise mezunuda silahlı güvenlik var.