İş İlanları

TÜBİTAK Kamu Personel Alım İlanına Kimler Başvurabilir?

TÜBİTAK İletişim Merkezi Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Ankara’da görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcısı/Uzman pozisyonunda personel alımları yapılacak.

TÜBİTAK PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

İlana başvuracak adayların; Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak. erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak. c) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak

Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak. 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak şartlarını taşımaları gerekiyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER NELER?

Üniversiteye Giriş Sınavı Sonuç Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı), üniversiteye Giriş Sınavı Yerleştirme Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı), güncel Özgeçmiş, Lisans Diploma/Çıkış Belgesi -ve varsa üstü- (eğitimlerini yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarında tamamlayanlar için Denklik Belgesi), Lisans -ve varsa üstü- Transkript Belgesi, Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi veya lisans öğrenimleri sırasında asıl alanla ilgili olmayan dersler dışındaki tüm derslerinin eğitim dilinin %100 İngilizce olduğunu gösterir belge (üniversiteden alınmış, onaylı), Deneyimi olan adaylardan Çalışma Belgesi ve Sigorta Hizmet Dökümü.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ VE ŞEKLİ

İlana başvuruda bulunmak için “www.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir.

Başvuruların en geç 31 Ekim 2017 tarihi saat 17:00’a kadar yapılması gerekmektedir.