İş İlanları

Türkiye Geneli En Az Lise Mezunu 1222 Çağrı Merkezi Personeli Alınıyor!

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyorlar. 

Türkiye Geneli birçok şehirde, İşkur aracılığıyla yayımlanan, Çağrı Merkezi personel alım ilanlarını siz ziyaretçilerimiz için derledik. Söz konusu ilanlarda yer alan kadroları, adaylarda aranan şartları ve diğer detayları siz ziyaretçilerimiz için haberimizde derledik. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADRO İLE İLGİLİ DETAYLAR,

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı için 1222 adet ilan bulunuyor. Türkiye geneli bir çok şehirde yapılacak alımlar için adaylardan bazı şartları taşımaları isteniyor.

ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ GENEL ŞARTLARI

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kadrosuna başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, firmaların kendilerine göre belirledikleri eğitim seviyesinden mezun olmak (Firmalar söz konusu kadro için eğitim seviyesi için lise mezunu olma şartı arıyor) yer alıyor.

Yukarıda belirtilen şartların yanı sıra, adaylarda ayrıca, Düzgün bir diksiyona sahip olmak ve etkili iletişim kurabilmek, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Bilgisayar ve office programlarını kullanabilmek ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanlarında talep edilen şartlara durumu uyan adaylar, öncelikle İşkur’un internet sistemine üye olmaları gerekiyor. İşkur’a üyelik işlemlerini yerine getiren adaylar, verdiğimiz link (https://goo.gl/kDyMth) aracılığıyla İşkur’da yayımlanan tüm ilanları görüntüleyebilir ve kendilerine uygun olanlara başvuruda bulunabilirler. 

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

İşkur üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup firmalar başvuru tarihlerini kendilerine göre belirlediklerinden dolayı son başvuru tarihleri her ilan için farklılık göstermektedir. Yukarıda yer alan linki kullanarak başvuru sürecini merak ettiğiniz ilana tıklayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz

Kamupersoneli.net – ANKARA