İş İlanları

Türkiye İş Kurumu Aracılığıyla 1065 Büro Memuru Alımı Yapılacak

2018 yılında da istihdam teşviklerinin devam edeceğinin açıklanmasının ardından çoğu kamu kurumu ve özel sektör firmaları personel alım ilanlarını İşkur üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak İşkur üzerinden yayımlanan ilanları genel olarak siz okuyucularımıza belli aralıklarla hatırlatıyoruz. 

Bu haberimizde siz ziyaretçilerimize Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Büro Memuru alım ilanlarını derledik. Bu ilanlar İşkur üzerinden bu kadroda yayımlanan tüm ilanların derlemesidir. Yani tek bir kurum veya firma tarafından yayımlanan tek bir ilan değildir. 

Söz konusu ilanlara ilişkin detaylar;

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

İşkur üzerinden yayımlanan Büro Memuru kadrosuna yapılacak personel alımlarında en az lise mezunu olmak kaydıyla çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabileceği ilanlar yer almaktadır. 

Yayımlanan bu ilanlarda alım yapılacak kadrolara ilişkin kadro dağılımı şu şekildedir,

Büro Memuru (Dış Ticaret) kadrosu için 2 ilan, Büro Memuru (İdari İşler) kadrosu için 1 ilan, Büro Memuru (Genel) kadrosu için 957 ilan, Büro Yönetimi Elemanı  kadrosu için 2 İlan ve Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı kadroları için 95 ilan yayımlandı. 

Söz konusu ilanlara başvuruda bulunacak adayların dikkat etmeleri gereken hususlar şu şekilde,

İŞKUR İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları, Büro Memuru kadrosunda personel alımı yapmak için Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden ilanlar yayımlıyorlar.

Yayımlanan bu ilanlara başvuruda bulunacak adayların ise ilanı yayımlayan kurum tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor.

Büro Memuru kadrosu için belirlenen başvuru koşulları şu şekilde,

Türk vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan özel şartları karşılamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Büro Memuru alım ilanlarına başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapılıyor. Yukarıda yer alan açık pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylar ise İşkur’un web sayfası üzerinden yapılacak. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar öncelikle Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasına üye olmaları gerekiyor. Kendilerine ve çalışma durumlarına alakalı kurumun sistemine giren adaylar üyelik işlemlerini tamamlıyor. Üyelik işlemlerini tamamlayan adaylar aşağıda vermiş olduğumuz bağlantı aracılığıyla Büro Memuru alım ilanlarına ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler. 

İlana ulaşmak için https://goo.gl/mM25kE (Vermiş olduğumuz bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın)

Kamupersoneli.net – ANKARA