İş İlanları

Türkiye İş Kurumu Üzerinden 1905 Büro Memuru Alımı Yapılıyor!

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyorlar. 

İşkur üzerinden yayımlanan ilanlar arasında yer alan ve adayların oldukça ilgisini çeken Büro Memuru alım ilanlarını ve söz konusu ilanlarda yer alan detayları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz. Özel sektör firmalarınca yayımlanan Büro Memuru ilanlarına ait detaylar şu şekilde,

3 BRANŞTA 1095 BÜRO MEMURU ALIMI YAPILIYOR

İşkur üzerinden yayımlanan Büro Memuru alım ilanlarına 3 branşta alım yapılıyor. Söz konusu ilanlarda yer alan branşlar ve alım yapılacak personel sayısına göre dağılım şu şekilde, Dış Ticaret alanında yayımlanan Büro Memuru alımına ilişkin 4 ilan bulunurken, Büro Memuru İdari İşler alanında 5 ilan yer aldı. 

Bu kadroda alım yapılacak en yüksek sayı ise Büro Memuru Genel kadrosunda oldu. Bu alanda, Türkiye İş Kurumu üzerinden 1086 ilan yayımlandı. 

BAŞVURU İÇİN ORTAK ŞARTLAR

Özel sektör firmalarınca, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan büro Memuru alım ilanları için adayların genel ve özel olmak üzere bazı şartlara sahip olmaları bekleniyor. Özel şartları, ilanı yayımlayan firmalar kendilerine göre belirlemekte olup çok değişken olabiliyor. Firmaların belirlediği özel şartları görüntülemek için aşağıda vermiş olduğumu linki kullanabilirsiniz.

Büro Memuru alımları için bildirilen genel şartlarda ise, T.C vatandaşı olmak, alım yapacak firma ve alım yapılacak kadroya göre istenen eğitim şartını taşımak (İşkur ilanlarının çoğunda lise olarak belirlenen bu şart bazı firmalar ilkokul mezunu olarak ta açıklayabiliyor.), Bilgisayar ve office programlarına hakim olmak, firmaların istediği yaş aralığında olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya tecilli olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İşkur üzerinden yayımlanan Büro Memuru alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar, Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesine üye olmaları gerekiyor. Site üzerinden kendi bilgileriyle üye olan adaylar, daha sonra aşağıda vermiş olduğumuz linki kullanarak Büro Memuru alım ilanlarının tümünü görüntüleyebilirler. 

Firmaların yayımladığı ilanlara ulaşan adaylar, kendi durumlarına ve şehirlerine uygun buldukları ilanların üzerine gelerek, başvuru süreci ve şekline ilişkin ayrıntılara ulaşabilirler. 

İşkur üzerinden yayımlanan Büro Memuru alım ilanlarını görüntülemek için bu linki kullanabilirsiniz. 

https://goo.gl/TiuGYi

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Önceden sınav sorularını vererek adam yerleştiriyorlardı şimdi de mülakatla. Atanamayan onca insan varken 59 puanla memuriyet kazanan var. Bu kadar insan mecburen özel sektörde başının çaresine bakıp ezilecek. Aman koltuktakilerin yeri sağlam olsun biz sürünelim. Daha da ülkeye giren milyonlarca Suriyeliye yardım yapın,millet çalışacak ama iş yok