İş İlanları

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Sürekli İşçi Alım İlanı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlayarak sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanda yer alan kadrolar adaylarda aranan genel şartlar ve diğer detayları Kamupersoneli.net olarak siz ziyaretçilerimize aktarıyoruz. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ DETAYLAR

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’nca yayımlanan sürekli işçi alım ilanına göre,  Ön Lisans mezunu engelli işçi ve ortaöğretim mezunu Büro Memuru alınacağı belirtilerek personel olmak üzere iki personel alımı yapılacağı aktarıldı. 

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde, MS office programlarını iyi şekilde kullanabilmek, Tıbbı Sekreterlik Sertifikasına sahip olmak, 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) en az 60 almış olmak, en az lise ve dengi okullardan mezun olmak olarak bildirilmişti. 

BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’nın DPB aracılığıyla yayımladığı işçi alım ilanı için açıklanan son başvuru tarihi 20 Aralık olarak açıklanmıştır. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı yayımladığı personel alım ilanına başvurular Türkiye İş Kurumu (İşkur) üzerinden yapılacaktır. Söz konusu ilana başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesine kayıt olmaları gerekiyor. Adaylar, İşkur’un internet sitesine kendilerine ait bilgileri doldurduktan sonra üyelik işlemlerini tamamlayacaklardır. 

Üyelik İşlemlerini tamamlayan adaylar, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı işçi alım ilanına internet üzerinden başvurularını yapabileceklerdir.