İş İlanları

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) İşçi Alım İlanı Yayımladı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden yayımladığı bir ilan ile işçi alımı yapacağını ilan etti. 

TÜSEB tarafından yayımlanan ilan metninde yapılacak alımlara ilişkin Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetmeliğinin 10 uncu maddesi hükümleri çerçevesinde ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, işçi alımı yapılacağı açıklandı. 

TÜSEB 20 İŞÇİ ALIMI YAPACAĞINI DUYURDU

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı yayımladığı ilan metninde söz konusu alımların Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacağı açıklandı. TÜSEB personel alım ilanının belirtilen tarihte İşkur üzerinden yayımlanacağı ve söz konusu alımlara ilişkin tüm ayrıntılarında ilan metninde yer alacağı açıklandı. 

İLANA DAİR YAPILAN AÇIKLAMA

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla adaylara duyurulan personel alımlarına ilişkin yayımlanan ilan metninde bazı açıklamalar yer aldı. İlan metninde yer alan açıklamaları ve başvuru koşullarına ilişkin detayları sizinle paylaşıyoruz. 

Söz konusu 20 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara İşkur İl Müdürlüğü tarafından, 22/05/2018 tarihinde Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri ve talebin yayımlandığı yerdeki İŞKUR İl/Şube Müdürlüğünden veya internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başkanlığımıza elden, posta veya kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bu kadar alım yapmayın ya bunun sınavı var mülakatı var harap olursunuz bir sürü insanı seçmek için yormayin kendinizi yazıkkk!