İş İlanları

Türkiye Sağlık Enstitüleri (TÜSEB) En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden ilan yayımlandı. Söz konusu TÜSEB tarafından yayımlanan ilana göre personel alımı yapılacağı ifade edildi. Alım yapılacak personellerin Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre alımının yapılacağı ifade edilirken en az lise mezunu şartı aranıyor.

TÜSEB EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) personel alım ilanında belirtilen detaylara göre alım yapılacak kadroların; sekreter, bilgisayar programcısı, ekonometrist, makam şoförü, mütercim pozisyonlarında yapılacağı belirtildi. Yayımlanan ilana göre bu kadrolara toplamda 21 kişinin istihdam edileceği ifade edildi.

TÜSEB EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan ilanda personel alım ilanına başvuru yapacak adayların kurumlar tarafından açıklanan genel başvuru koşullarına uygun olmaları isteniliyor. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından yayımlanan ilana göre adaylarda aranan başvuru şartları ise; TC vatandaşı, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya herhangi bir engeli bulunmamak, güvenlik soruştıurmalı ve arşiv araştırmalarında olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle herhangi bir bağlantısı olmamak şartları sıralanmış durumda.Bu koşulların yanı sıra adayların 2016 KPSS sonuçları geçerli olup 2016 KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları ve ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavından en az 55 puan almış olmaları gerekiyor. Ancak YDS şartının bazı kadroları kapsadığı ifade ediliyor.

BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞEYECEK?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) personel alımına ilişkin başvurualrın 21 Şubat 2018 sona ereceği belirtildi. İlana yapılacak başvuruların ise Türkiye İş Kurumu’nun web adresi üzerinden veya İŞKUR müdürlükleri aracılığıyla yapılacağı belirtiliyor.

Bir Yorum

  1. Arkadaş lar ben Ankara’y la konuştum maaşların diğer personele göre daha iyi olduğunu söylediler. KPSS puanım 73 şansım olur mu.