İş İlanları

Türkiye Taşkömürü Genel Müdürlüğü İşçi Alımı Başvurular Sona Eriyor

 Türkiye Taşkömürü Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı’nın çıktığı nitelikli işçi alımı için başvurular sona eriyor. Türkiye Taşkömürü Genel Müdürlüğü Zonguldak ve Bartın’da istihdam etmek üzere 167 nitelikli işçi alacak. Söz konusu alımlarla ilgili tüm detayları ve çok daha fazlasını her zaman olduğu gibi kamu personeli alım haberleri merkezi kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz.

Türkiye Taşkömürü Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı tarafından DPB’de de yayımlanan ilana göre Türkiye Taşkömürü Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak ilinde bulunan iş yerlerine 150 , Türkiye Taşkömürü Genel Müdürlüğü  Bartın ‘daki iş yerlerine ise 17 işçi alımı yapılacak.

Başvurular 18 Mayıs 2016 tarihinden itibaren yapılabilmeye başlandı. Söz konusu nitelikli işçi alımı için başvurular Türkiye Taşkömürü Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak ve 27 Mayıs 2016 tarihinde başvuru işlemleri tamamiyle son bulacak. Personel alımı hakkında detaylı bilgilere erişmek için personel alım ilan dosyasınında bulunduğu ilgili haberimize aşağıdaki linke tıklayarak erişebilirsiniz.