İş İlanları

VESTEL, fabrikalarında görevlendirmek üzere yüzlerce personel alacak!

Konuyla ilgili açıklama yapan SEO Erdoğan, yapmış olduğu açıklamasında Temmuz ayının sonuna doğru alımların tamamlanacağını ifade ederek bünyelerine 603 mavi yakalı personel alımı yapılacağını duyurdu.

603 KİŞİ ALINACAK

İş alımlarını ya da iş ilanlarıyla ilgili gelişmeleri yakından takip eden vatandaşları sevindiren önemli bir gelişme yaşandı. Vestel Üst Yöneticisi Erdoğan, açıklamasında 603 mavi yakalı personel alımlarının Temmuz ayında tamamlanacağını belirtti.

AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, Vestel’in Manisa Vestel City’in fabrikalarına alım yapılacağını belirterek yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Her alanda olduğu gibi üretim ve istihdamda sürdürülebilirlik de en önemli gündem maddelerimizden. Özellikle içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte istihdam kapasitelerinin korunması hatta artırılması kritik önem taşıyor. Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alarak, küresel ekonomide sarsıntılara neden olan pandemi sürecini ülke olarak başarılı bir şekilde yönetmeye devam ediyoruz. Süreç sona erdiğinde ekonomimizin güçlü kalması için biz ve bizim gibi şirketlerin daha çok üretmesi ve çalışması gerekiyor”

VESTEL, fabrikalarında görevlendirmek üzere yüzlerce personel alacak!