İş İlanları

Et ve Süt Kurumu Daimi İşçi Alımı İlanı

Et ve Süt Kurumu tarafından İŞKUR’da yayımlanan ilana göre 10 işçi alımı yapılacaktır. Alınacak olan işçiler daimi satatüde olacaktır.

İŞKUR’da yayımlanan ilanına göre Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü 7 Kasap ve 3 Şoför alımı yapacaktır. Alınacak işçilerden 7 kasap ile 1 şoför Denizli Et Kombinası Müdürlüğünde Eskihisar Mah.8000.Sok.No:6 Merkezefendi Denizli adresinde, 1 şoför ise Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde Şehitlik-Köşkler Mah.37.Sok.No:20 Diyarbakır adresinde çalıştırılacak.

Başvuru Şartları ve Tarihleri
Alımlarda KPSS şartı bulunmuyor. Kasap alımı ilanına başvuru yapabilmek için; MEB, ESK ve İŞKUR tarafından düzenlenen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden (SEKAP) sertifikasına sahip olmak ya da kasaplık (ustalık veya kalfalık) belgesine sahip olma gerekiyor. Şoför alımına başvuru yapacak adayların D veya E sınıfı sürücü belgesine ve SRC belgesine sahip olma olmaları gerekiyor. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünün daimi işçi alımı ilanına başvurular 30 Haziran 2016 tarihinde başlayacak olup 11 Temmuz 2016 tarihinde sona erecektir. İlkokul, ortaokul, lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlar kura çekimi usulüyle yapılacak olup KPSS puan şartı aranmaktadır. Kura çekimleri 14 Temmuz 2016 tarihinde kombina müdürlüklerinde yapılacaktır. Alımlar Türkiye genelinde yapılacak olup adaylar başvurularını İŞKUR il, şube müdürlüklerinden ya da İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden yapabileceklerdir.
 

Bir Yorum

  1. İşçi alımı varmı ve nezaman alınır iş arıyoruz

  2. Benim mesleğim kasap sertifika ve kalfalık belgelerim var iş arıyorum

  3. Benim kesim belgem diyanet işleri bakanlığı tarafından verilmiş ama o belgeye rağmen iş bulamıyorum benim işe ihtiyacım var