İş İlanları

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 110 Daimi İşçi Alımı Başvurular Başladı

 ETİ Maden İşletmeleri 110 Daimi İşçi Alımı Başvurular Başladı

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’ne 110 Daimi İşçi Alımı için başvurular başladı. Daha önce Devlet Personel Başkanlığı’nda Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’ne 110 Daimi İşçi alımı yapılacağına ve ilgili alımlar için başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağına dair haber yapmıştık.  

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’ne 110 Daimi İşçi alımı için başvuru süreci 20 Temmuz 2016 itibariyle başlamıştır.

Personel alımı hakkında detayları aşağıdaki ilan dosyasına bakarak ya da İŞKUR resmi internet sayfasından takip edebilirsiniz.  Kamu personeli alım haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, işçi haberlerinden ve çok daha fazlasından anında ve her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını ücretsiz olarak google play üzerinden indirmeniz mümkün. Google play üzerinden ücretsiz indireceğiniz kamu personeli uygulaması sayesinde her türlü son dakika haberi, kamu personeli haberi ve diğer haberler cep telefonunuza bildirim olarak gelir ve sizlerin bu tür son dakika gelişmelerini anlık olarak takip etmesi gerekmez.  

Bir Yorum

  1. KAÇ SENEDİR ETİ MADEN E GİRMEYİ BEKLİYORUM AMA BÖLÜMÜM TUTMUYOR BÖLÜM ÜM TESİSAT TEKNELOJİSİ VE İKLİMLENDİRME SOGUTMA SİSTEMLERİ NEDEN BU BÖLÜMDEN İŞÇİ ALINMIYOR

  2. Eti maden iş başvurusu nasıl oluyor elektrik bölümü okudum yüksek gerilim belkem var

  3. Acil ise ihtiyacım var ne is olsa yaparim lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler

  4. Çok zordurumdayım acilen işe ihtiyacım var a2+e. Sınıf ehliyetimvarharfiyattCalıştım kırkayak dahikullanıyorum

  5. Ne oldu bu bandırma eti madene eleman alımı olmadı mı bir daha ne zaman alım olucak 5 senedir işsizim atanmayı bekliyorum herkesin hakkını yiyenler torpille girenler var hepinizin .. gün gelir devran döner

  6. Eti maden iyi bir kurum bende o kurumun parcasi olmak istiyorum