İş İlanları

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı geçici işçi alımı yapacak

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden yayınlanan ilanda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın işçi alımı yapacağı duyuruldu. İlanın detaylarına erişebilirsiniz. 1 geçici işçi alımı yapılacak ilana başvurular 28 Kasım ve 7 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Alım yapılacak personel sayısı: 1 geçici tarım işçisi alımı yapılacak

Aranılan şartlar neler:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
– Tarım işçisi ve karma çiftçilik alanında çalışabilmek (Bitkisel üretim ve hayvan yetiştiriciliği)
– 31-34 yaşları arasında erkek olmak
– En az ilkokul mezunu olmak
– Ehliyeti (sürücü belgesi) olmak
– Askerliğini fiilen yapmış veya muaf olmak

Başvuru tarihi ve yeri: 28 Kasım – 7 Aralık 2016 tarihleri arasında başvurular Konya Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Müdürlüğü’ne veya İşkur İl Müdürlüğü’ne yapılabilecek.

Başvuru yeri / çalışılacak adres: Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Müdürlüğü Ereğli yolu üzeri 2. kilometre P.K. 125 Karatay / KONYA adresinde çalışılacak ve başvuru yapılacaktir.

 

Bir Yorum

  1. Ben bir vatandaş olarak 38yadindayim kpss.sınavına girdim buna hakkım varda 55tl ücret yatırdım ve bir yıl ders çalıştım Nerede kamu işi varsa 35 yaş üstüne iş yok sizce bu nekadar adaletli yetkililere soruyorum sorumlu kimler varsa bu haksızlığa son verdirmeli benimde ailem var evim kira ve işe ihtiyacım var. Bizleri görmezden gelemezsiniz kamuda çalışmak bizimde hakkımız