İş İlanları

İŞKUR Kurum Dışı 439 İşçi Alımı Yapacak

Türkiye’de iş ve işçi bulmanın en büyük adresi olan İŞKUR’da, Ankara Anket Anonim Şirketinden Türkiye İş Bulma Kurumuna toplam 3 ilan metni yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Anket Anonim Şirketleri tarafından gönderilen metinlerden kendi kurum dışı ilan sayfasında yayınladı. Yayınlanan ilana göre Ankara için toplam 439 kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek.


Alım Yapılacak Pozisyonlar

İŞKUR kurum dışı alım adresinde 439 kamu işçisi alımı yapılacağına dair duyuru yayımladı. Alınacak olan personeller; Teknik personel, şoför, hostes, ritim hocası, anmatör, temizlik görevlisi, tercüman ve fotoğrafçı pozisyonlarında istihdam edilecek.

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanda adı geçen tüm pozisyonlar için toplam 439 personel alımı gerçekleştirilecek. İlanda yer alan her kadroya göre aranan niteliklere aşağıda verilen bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

” http://www.iskur.gov.tr/default/kurumdisikamuiscialimi.aspx “


Başvuru

İlgili personel alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar yukarıda verilen bağlantıdan ilanları inceledikten sonra en yakın İŞKUR müdürlüğüne veya www.iskurçgov.tr adresine başvuruda bulunabilirler. 3 Kademede alınacak olan personeller en geç 31 Aralık 2016 tarihine kadar çalışmaya başlayacak.

Son dakika haberlerinden, işkur ilanlarından, işçi alımlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum

  1. Kutahyadan is ariyorum temizlik görevlisi yada sofor olarak calisabilirim 9 aydan beri iszisim ve 3 çocuğum var lutfen benim ise cok ihtiyacim var lutfen kulak verin bana yardimci olun gercekten ise ihtiyacim var

  2. i̇nşaat teknikeriyim iyi bir deneyime sahibim ve i̇leri derecede almanca bilirim. iş arıyorum. iş kurdan ses yok

  3. Temizlik veya aşçılık arıyorum ihtiyacım var