İş İlanları

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 23 Sürekli İşçi Alımı Yapıyor

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 23 Sürekli İşçi Alımı Yapacak  . Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün 23 Sürekli İşçi alımına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlandı. Lise ve dengi okullardan mezun olma şartı bulunan personel alımına dair tüm detaylar ve daha fazlası kamupersoneli.net sitesinde.  

KPSS 60 Puan Şartı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 23 Sürekli İşçi Alımı için verilen ilanlarda söz konusu alımlar için Türkiye İş Kurumu internet sayfasından başvuruda bulunabilineceği belirtilmiştir. Personel alımı için en az 2014 KPSS puan türünlerinden en az 60 puan alınması gerekmektedir. KPSS’den muaf olan adaylarda başvuru yapabilmektedir.Engelli adaylar aşağıda paylaşılan başvuru kılavuzundaki şartları yerine getirmesi halinde başvuruda bulunabilmektedir. 

Başvuru Süreci

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün 23 Sürekli İşçi alımı için başvuru süreci 5 Mayıs 2016 tarihi itibariyle başladı 16 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. 

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılıyor

Başvurular Yazılım Teknikeri, Kamarot, Büro Personeli , Sistem Mühendisi , Yazılım Mühendisi , Gemi Makineleri İşletme Mühendisi pozisyonları için olacak.

Başvurular için daha fazla bilgiyi edinebileceğiniz başvuru kılavuzları aşağıda listelenmiştir.

Bir Yorum

  1. Ocak ayında kıyı emniyeti izmir e operator alımı yaptı. ön lisans 41 kişi kadroda 20 açık kaldı. ek atama ne zaman bu konu hakkında bilgi rica ediyoruz……

  2. börü memuru için önlisanstan herhangi bir bölümden yeterlimidir acaba ?

  3. kiyi emniyette sozlu mulakat var.ordakiler akrabalarini tanidiklarini torpille koyuyorlar.bakanlik dur demiyor.sikayetciyim arastirilsin

  4. kıyı emniyetinde yüzme bilmeyen varmı acaba çok merak ediyorum saygılar