İş İlanları

KKK Bakım Merkezi Komutanlığı Gazi Personel Alımı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 41. Bakım Merkezi Komutanlığı terörle mücadelede yaralanan personel alımı yağacağını duyurdu. KKK 41. Bakım Merkezi Komutanlığı personel alım ilanını İŞKUR yolu ile yayımlamıştır. İlana başvurular 18 Nisan 2016 tarihinde sona erecektir. İlanda CNC Tezgah Operatörü personel alımı yapılacaktır. İlana başvuru yapmak için adayların lise ve dengi okullardan ilgili bölüm mezunu olmaları gerekiyor. Ayrıca adayların KPSS P94’e girmiş olmaları gerekiyor. İlanın detayları ise şöyle; 
 
İlana başvuracak adayların;  
 
Askeri Hastanelerce kendilerine verilen Sağlık Kurulu Raporu ve Terörle mücadelede yaralandığını gösteren Komutanlık Yazısı ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.  
 
15 Mart 2016 tarihi itibarı ile 18 yaşını tamamlamış olması gerekmektedir. Aşağıda belirtilen bölümlerin herhangi birinden mezun ya da lise ve dengi okul mezunu (bölüm farketmez) olup ; 3308 sayılı kanuna göre mesleki eğitim merkezlerinden ilgi mesleklere ait ustalık belgesine veya Mesleki Yeterlilik Kurumunca (MYK) (başvuru tarihine kadar MYK standardı yayımlanması halinde) yetkilendirilen kuruluşlardan alınan mesleki yeterlilik belgesinden en az birine sahip olanlar başvuru yapabilir.  
 
Diğer kurs belgeleri ile başvuru yapılamaz. Lise mezunu olup, 2014 KPSSP94 puanına sahip, daha sonra ön lisans veya lisans eğitimini tamamlamış adaylar işçi adayı olarak başvuru yapamazlar. Milli Savunma Bakanlığına bağlı kuruluşların aynı anda açılmış taleplerinden sadece birine başvuru yapılacaktır. Üç ay deneme süresi sonunda olumlu sicil notu alan adayın kati kabulü yapılacaktır. İşin niteliği: CNC tezgah operatörü (İş parçasını talaşlı imalat yöntemleri ile CNC tezgahlarının işleme merkezlerinde hazır programlar kullanarak, gerektiğinde parametreleri değiştirerek, belirli bir süre içerisinde işlenmesi.  
 
Parça imalat resminin incelenerek, İşlem sırasını, kesme hızını, ilerleme miktarını, talaş derinliğini, parça bağlama şeklinin belirlenmesi, Kesici takımların seçilmesi, Tezgahı ayarlamak, çalıştırmak, Takım bilgilerini tezgaha yüklemek, Parçanın belirlenen sıfır noktasını bulmak, tezgaha yüklemek, Bağlama ve aparatları tezgaha bağlamak, ayarlamak, İş parçasını tezgaha bağlamak, Takımları tezgaha bağlamak, Programı yüklemek, Programı ekranda denemek, Aşınan/kırılan takımı değiştirmek, Programı istenilen satırdan başlatmak, Bozuk ve/veya tashihi gereken parçaları ayırmak, Parçanın uzunluğunu, dış ve iç çapını, kanal genişliğini, derinliğini, açısını ölçmek, Parçanın düzlemselliğini, eş merkezliliğini, eksantrikliğini ölçmek, Tezgahın yağını, kesme sıvısını, hava filtresini değiştirmek, Tezgahı, takım ve tutucularının temizlenmek.) 
Kamupersoneli.net