İş İlanları

PEGASUS İşçi Alımı Yapıyor

 PEGASUS İşçi Personel Alımı Yapacak –  Pegasus İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görevlendirilmek üzere işçi pozisyonunda personel istihdam edeceğine dair çeşitli ilanları internet sayfalarından paylaşmaya başladı. PEGASUS hava taşımacılığında Türkiye’deki en iyi firmalardan bir tanesi olarak gösteriliyor.


PEGASUS Aranılan Nitelikler

Çalışanlarına bir çok yönden çeşitli fırsatlar tanıyan Pegasus 20-40 yaş aralığında bay eleman istihdam edecek. Başvuruda bulunacak adaylar Şut, Altı, Apron, Temizlik işleri için istihdam edilecek. Söz konusu işçi alımı için başvuracak adayların B/ Sınıfı ehliyetinin olması ve aktif araç kullanabilmesi gerekiyor, Ayrıca adayların 3’lü vardiya düzenine uyum sağlayabilmesi gerekiyor.

PEGASUS İşçi Personel Alımı Başvuru İşemleri

Başvurular 18 Mayıs 2016 tarihinden itibaren geçerli hale geldi. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar “http://www.yenibiris.com/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s/isci-is-ilani/615815” adresini ziyaret edebilirler.

Kamudan haberlerden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, kamu personeli alım haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması sayesinde en yeni kamu personeli alım haberleri sizlere bildirim olarak gelir.

Kamupersoneli.net | Ankara