İş İlanları

Sahil Güvenlik Komutanlığı En Az İlkokul Mezunu Sürekli İşçi Alımı Yapacak

 Sahil Güvenlik Komutanlığı Sürekli İşçi Alımı Yapacak
Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı’nın sürekli işçi alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı (DPB) Resmi internet sayfasında yayımlandı.

MEZUNİYET ŞARTI

İlgili duyuruya göre Sahil Güvenlik Komutanlığı’nun Hidrolikçi (Gemi) , ve Meydancı pozisyonlarına toplamda 2 personel alımı yapılacağı bildirildi. Meydancı pozisyonu için ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilirken, Hidrolikçi Pozisyonu için İlokul Mezunu (3308 Sayılı Kanun kapsamında Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri , Makine Teknolojileri Alanı(Makine Bakım Onarım), Hidrolik ve Pnömatik Teknolojileri, Mekatronik , Hidrolik ve Pnömatik, Kontrol ve Enstrümantasyon Teknolojisi. Makine ustalık belgesine sahip olmak veya 5544 sayılı kanun kapsamında hidrolik pnömatikçi mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.) şartı aranıyor.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Başvururular İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü üzerinden yapılacak. İlan duyurusunda başvurular için aranan diğer nitelikler kısmında ; Başvuruda bulunacak adayların çok tehlikeli işlerde çalışmasına herhangi bir engelinin olmaması, terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan statüde bulunması şartları bulunuyor.

Son Başvuru Tarihi 27 Ekim 2016.