İş İlanları

Silifke Gülnar Belediyesi İşkur Aracılığıyla İşçi Alıyor

Silifke Gülnar Belediyesi, İşkur resmi sitesinde yayımladığı ilan ile Gıda Teknolojisi Teknikeri (1) pozisyonunda görevlendirilmek üzere işçi alacağını duyurdu.

Tekniker alım ilanına başvuracak adaylardan; ön lisans mezunu olmaları, KPSSP-93 puan türünden en az 60 almış olmaları, daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek şartlarını taşımaları isteniyor.

Genel Açıklamalar

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP93 puan türünden en az 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Talebe başvuracak olan adayların aranan meslekte Önlisans diploması ve en az 5 yıl tecrübeye sahip olmaları(sgk’lı olarak çalıştığını belgelendirmek) gerekmektedir.

Gülnar Belediyesi işçi alım ilanına başvuracak adayların başvuruları 21 Nisan- 1 Mayıs 2017 tarihleri arasında İşkur üzerinden alınacak.

KAMUPERSONELİ.NET