İş İlanları

Vezirköprü Sulama Birliği İşçi Alım İlanı

Vezirköprü Sulama Birliği, İşkur aracılığıyla bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları İşkur üzerinden alınacak. İlana göre;

Alınacak İşçi:

* Ziraat Mühendisi (1)

Genel Şartlar:

* Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, KPSSP3 puan türünden en az 60 puan alan adayların başvuruları kabul edilecektir.

* Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

* Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Başvuru Süreci:

Vezirköprü Sulama Birliği işçi alım ilanı başvuruları; 24 Mart 2017 ile 3 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

KAMUPERSONELİ.NET