• Haberler
  • Ekonomi
  • İşçilerin beklediği müjdeli haber geldi! 3750 TL promosyon verilecek!

İşçilerin beklediği müjdeli haber geldi! 3750 TL promosyon verilecek!

Türkiye'de milyonlarca işçi asgari ücret zammı beklerken Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi belediyesinde çalışan işçi ve personellere 3750 TL promosyon müjdesi verildi.İŞÇİLERE 3750 TL PROMOSYON MÜJDESİ Cumhuriyet Halk Partili Tekirdağ'ın Şarköy Belediyesi ile Tü

Türkiye'de milyonlarca işçi asgari ücret zammı beklerken Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi belediyesinde çalışan işçi ve personellere 3750 TL promosyon müjdesi verildi.

İŞÇİLERE 3750 TL PROMOSYON MÜJDESİ

Cumhuriyet Halk Partili Tekirdağ’ın Şarköy Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında imzalanan 'Maaş Ödeme Protokolü' anlaşması ile belediyede memur ve işçiler üç yıllık anlaşma için 3750 TL promosyon ödeneceği bildirildi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMINDA İMZALANDI

Şarköy Belediye Başkanlık makamında yapılan imza törenine Belediye Başkanı Alpay Var, Türkiye İş Bankası Şarköy Şube Müdürü Tuncay Lale ve Banka Servis Yetkilisi Emine Arım katıldı. 467938.jpg

BELEDİYE BAŞKANINDAN PROMOSYON AÇIKLAMASI

Protokol imzalanması sonrası  açıklama yapan  Şarköy Belediyesi Başkanı Alpay Var “Bu gün 24 memur,5 sözleşmeli personel  ve 59 kadrolu işçilerimiz için Belediyemize en yüksek teklifi veren Türkiye İş bankası ile “maaş Ödeme Protokolü imzaladık. Bilindiği  gibi bu protokol 3 yıllık bir süreyi kapsıyor. Belediye personelimizin maaş ve diğer her türlü ödemeleri  üç yıl  süre ile Banka aracılığı ile yapılacak. Bu üst seviyedeki Promosyon bedeli belediyemiz kadrosunda çalışan personelimiz tarafından memnunlukla karşılandı. Dünyanın ve ülkemizin olumsuz bir şekilde etkilendiği pandemi şartlarının yaşandığı bu günlerde gerçekleşen bu katkı. Çalışanlarımıza ekonomik olarak olumlu bir rahatlama sağlayacak. Çok Mutluyuz” dedi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme