İşkur İş İlanları

13 Kasım 2018 İŞKUR Kamu Grubu Memur ve İşçi Alım İlanları (En Az 50 KPSS Şartıyla)

Kamu kurumları, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımladıkları alım ilanları ile memur ve kamu işçisi alımı yapmaya devam ediyorlar. 

Memur kadrosu için en az lise mezunu, kamu işçisi kadrosu için ise en az ilkokul mezunu (KPSS Şartsız) alımlar yapılıyor. Bu kapsamda yayımlanan ve başvuru süreci devam eden kamu personeli alım ilanlarını sizler için derledik. 

ALIM YAPACAK KAMU KURUMLARI

İŞKUR üzerinden yayımladığı ilanlar ile memur veya kamu işçisi alımı yapacağını ilan eden kamu kurum ve kuruluşlarının listesini siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Yayımlanan ilanlara göre personel alımı yapacak kurumlar şunlar; Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, İdil Öğretmenevi, Bulancak Öğretmen Evi Müd, Kepez Belediye Başkanlığı, Karacasu Belediye Başkanlığı, Bolvadin Belediye Başkanlığı, Çanakkale Belediye Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanlığı, Vezirköprü Sulama Birliği,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda yer alan kamu kurumları tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanlarında aşağıda bulunan kadrolarda personel alımları yapılacağı ilan edildi. 

Bu kapsamda yukarıda yer alan kurumların alım yapacağını duyurduğu pozisyonlar arasında, ”Diğer Arşivciler Ve Sorumluları, Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü, Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Meyve Bahçesi Gübreleme İşçisi, Satın Alma Görevlisi, Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Yaş Boya Ustası/Operatörü, Danışma Memuru, Bulaşıkçı (Stevard), Beden İşçisi (Temizlik), Beden İşçisi (Genel), Toprak İşleme İşçisi, ” kadroları bulunuyor.

İLANLARA BAŞVURU KOŞULLARI

Alım yapacak kurumlar ve alım yapılacak pozisyonlar hakkında bilgi verdiğimiz personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların genel başvuru koşullarıyla birlikte özel koşulları sağlamaları gerekiyor. İşte o koşullar; 

İlanlara göre adaylar Türk Vatandaşı olmalı, kurumlar tarafından belirlenen yaş şatlarını taşımalı, yine kurumlar tarafından belirlenen eğitim öğrenim şartlarını taşımalı, ilanlara başvuruda bulunacak kişinin kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. erkek adaylar için askerlikle ilgisinin bulunmaması , askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmiş ise muzavvaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması şartı aranıyor, kişinin akıl hastalığının bulunmaması gerekiyor. 

Özel koşullar arasında ise asgari KPSS puan şartını sağlamak, alım yapılacak pozisyona göre belirlenen eğitim şartını sağlamak ve kurumların talep ettiği tüm özel koşullara haiz olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden elektronik yada İŞKUR Müdürlüklerinden şahsen yapabileceklerdir. Söz konusu alım ilanlarına dair diğer detayları görüntülemek isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla ilanlara ulaşabilirler.