İşkur İş İlanları

2020 Bekçi alımı başvuru şartları belli oldu: 14 ilde bekçi alımı yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından alımı yapılacak bekçiler için bekçi adayları merakla bekçi alımlarının ne zaman yayınlayacağını araştırdığı bugünler de İŞKUR üzerinden bekçi alımı ilanlarında bekçi alınacağı duyuruldu.

EGM bekçi alımı ilanları ne zaman yayımlanacağı merak edilirken İŞKUR üzerinden İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Trabzon, Uşak, Konya, Tekirdağ, Muğla, Bilecik, Sivas, Antalya olmak üzere toplamda 14 ilde bekçi alımı ilanı yayımlandı. 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel firmalar tarafından yeni bekçi alımı ilanlarında aranan başvuru şartları da aktarıldı. 

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

EGM Bekçi alımı ilanlarına başvuru yaparak bekçi olmaya hak kazananların aldıkları maaşlar tartışma konusu olurken İŞKUR üzerinden özel firmaların yayımladığı bekçi alımı ilanına başvuru yapacaklarda aranan başvuru şartları netleşti.

İŞKUR bekçi alımı ilanları  İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere toplamda 14 ilde yayımlandı.

İŞKUR BEKÇİ ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR bekçi alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olması gerektiği bildirildi.

14 İlde 27 bekçi alımı yapılacağı açıklanırken İŞKUR bekçi alımı ilanı başvuru şartları da aktarıldı. İŞKUR bekçi alımı ilanı başvuru şartları şöyle:

– T.C. Vatandaşı olmak,

– İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

– Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

BEKÇİ ALIM İLANLARI YAYINLANDI

Bekçi alımı yaparak istihdama destek veren kurumlar ise şöyle:

2020 Bekçi alımı başvuru şartları belli oldu: 14 ilde bekçi alımı yapılacak!

2020 Bekçi alımı başvuru şartları belli oldu: 14 ilde bekçi alımı yapılacak!

BEKÇİ ALIMI İLANLARINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ