İşkur İş İlanları

26 İlde Bulunan 4 İl Özel İdaresi ve 18 Belediye KPSS Şartsız Personel Alım İlanları Yayımladılar

Kamu kurum ve kuruluşları çeşitli platformlar üzerinden yayımladıkları alım ilanları ile personel alımlarına devam ediyorlar. 

Bu kapsamda yeni hafta içinde başvuruda bulunabileceğiniz ve KPSS şartı aranmayan kamu personeli alım ilanlarını siz okuyucularımız için derledik. İlanlarda yer alan detaylar ve adaylardan talep edilen koşullar şu şekilde,

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Yayımlanan ilanlar Türkiye geneli çok sayıda şehirde yapılacak. İlanlarda 4 il özel idaresi, 18 belediye başkanlığı ve bu belediyelere bağlı birimler ile bu kurumların dışında yer alan kurumlar bulunuyor. 

İlan metinlerinde yer alan kurumların alım yapacaklarını ilan ettikleri şehirler sizlere aktarıyoruz. İlanlara göre alımlar, Afyon, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Bartın, Batman, Burdur, Bursa, Çanakkale, Düzce, Erzurum, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tekirdağ.

Alım Yapılacak Kadrolar;

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi söz konusu alım ilanlarında adaylardan KPSS puan şartı talep edilmiyor. Bu ilanlarda yer alan açık kadrolar arasında, Ofis içi personeller, büro memuru, büro işçisi, halkla ilişkiler görevlisi, evrak, arşiv, kütüphane personeli gibi kadrolar. Çeşitli branşlarda usta öğreticiler ve çeşitli alanlarda öğretmenler. Saha personelleri çeşitli meslek alanlarında mühendisler, teknikerler, teknisyenler, usta başı, işçi, ara eleman pozisyonlarında görevli personeller, İşçi kadrosu için beden işçisi, destek personeli, hizmetli, temizlik personeli, gibi kadrolar.

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan koşullara haiz olmaları ve ayrıca ilan metinlerinde yer alan özel koşulları da sağlamaları gerekiyor. 

Devlet memurluğuna alınacak kişi Türk Vatandaşı olmalı, DMK ‘da bulunan 40 ‘ıncı maddedeki yaş şatlarını taşımalı, 657 sayılı kanun içerisinde 41’inci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımalı, Devlet memuru olarak alınacak kişinin kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. Devlet memuru olacak alınacak kişinin askerlikle ilgisinin bulunmaması , askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmiş ise muzavvaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması şartı aranıyor. Devlet memuru olarak alınacak kişinin akıl hastalığının bulunmaması gerekiyor. Özel koşullar arasında ise asgari KPSS puan şartını sağlamak, alım yapılacak pozisyona göre belirlenen eğitim şartını sağlamak ve kurumların talep ettiği tüm özel koşullara haiz olmak. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Sizlere kadro detaylarını, alım yapılacak şehirlere ilişkin bilgileri ve başvuru koşullarına dair ayrıntıları paylaştığımız alım ilanlarını incelemek isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirler. 

Bir Yorum