İşkur İş İlanları

26 Temmuz satış danışmanı İş İlanları! İŞKUR tarafından 1460 satış temsilcisi alımı yapılacak!

İŞKUR’un resmi sayfasında güncel tarih olarak şu anda 51 bin açık iş ilanları bulunmaktadır. İŞKUR 2020 yılı içerisinde toplamda 445 bin 075 kişeye iş istihdamı sağlamakla birlikte hergün bu rakam artmaktadır. 

İŞKUR üzerinden yayınlanan özel kurumlara ait iş ilanları ile, Türkiye genelinde hemen hemen her sektörden yüzlerce meslek gurubuna iş istihdamı sağlanmaktadır. En az okur yazar olmak üzere, meslek ve sektör gurubuna bağlı olarak her bir iş ilanı içeriğinde öğrenim şartları değişmektedir. 

İŞKUR’da 21-26 Temmuz 2020 tarih aralığında yeni iş ilanları yayınlandı. Yeni yayınlanan açık iş ilanları kapsamında, 625 farklı satış danışmanı sektörüne ait iş ilanları bulunmaktadır. Bu kapsamda toplamda tam 1460 personel alımı yapılması planlanmaktadır.

Satış temsilcisi personel alımı arayan otomotiv, reel sektör gurubları, banka ve sigortacılık kurumları, turizm, mağaza sektörleri başta olmak üzere onlarca sektör bulunmaktadır. Satış temsilcisi arayan özel kurumlara ait iş ilanları aşağıda belirtilmiştir. Kamu personel alımlarını ve İŞKUR güncel alımlarını en doğru şekilde kamupersoneli.net sayfasından öğrenebilirsiniz..Satış temsilcisi personel alımı başvurusunda bulunmak isteyen adaylar, ilan altında belirtilen linki kopyalayarak aratabilir ve açılan sayfada, her bir ilan hakkında belirtilen başvuru detaylarını öğrenebilir ve e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvuruda bulunabilir..

İllere göre yayınlanmıl tüm satış danışmanı iş ilanlarına ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aşağıda belirtilen iş ilanlarının detaylarına ulaşmak için kurum isminin üzerini tıklmanız yeterlidir. 

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Kamu kurumlarından Erciyes Üniversitesi, İŞKUR aracılığı ile kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı yapacak. Erciyes Üniversitesi personel alımı İŞKUR sayfası üzerinden yapılacaktır. Son başvuru tarihi 27 Temmuz 2020’dir. 

ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Eskişehir Teknik Üniversitesi İŞKUR aracılığı ile silahlı bay-bayan güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılacak olup, en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Güvenlik görevlisi alımı başvuruları 27 Temmuz 2020 tarihi mesai bitimine kadar devam edecek.

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

4 Bahçıvan, 3 Hayvan Bakıcısı, 1 Çiftlik İşçisi (Genel), 1 Süt Ve Süt Ürünleri İşlemecisi, 7 Güvenlik Görevlisi (Eğitim Kurumları), 1 Doğal Gaz Kalorifer Ateşçisi, 2 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 3 Beden İşçisi (Temizlik), 1 İklimlendirme Sistemleri Teknisyeni, 1 Plastik Doğramacı /PVC Doğrama-İmalat Ve Montajcısı, 1 Dış Mekan Bitkileri Yetiştiricisi, 5 Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) ve 1 Büro Yönetimi ve Sekreterlik olmak üzere 13 farklı meslek gurubundan toplam 31 personel alımı yapacak.

BELEDİYE İŞ İLANLARI

İŞKUR’da 25 Temmuz itibari ile yeni belediye iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilanlara göre 64 farklı il-ilçe belediyesi, memur-işçi statülerinde KPSS şartsız personel alımı yapacak.