İşkur İş İlanları

48 ile en az ilköğretim mezunu sekreter alımı yapılıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden!

48 ilde yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. İŞKUR üzerinden 48 ile en az ilköğretim mezunu sekreter alımı yapılacağı duyuruldu. Alımlara başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar için tüm başvuru detayları aşağıda ifade edildi.

En az ilköğretim mezunu adayların başvuruda bulunabileceği iş ilanlarına başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Adayların başvuru için bir takım şartları taşıması gerekiyor. İşte 48 ile yapılacak olan sekreter alımı için gerekli başvuru şartları..

HANGİ İLLERE ALIM VAR?

Sekreter alımına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, hangi illere alımın yapılacağını merak ediyor. İşte alımın yapılacağı 48 il şu şekilde:

Aydın, İzmir, Ankara, Antalya, Erzurum, İstanbul, Kırşehir, Eskişehir, Kocaeli, Gaziantep, Balıkesir, Diyarbakır, Aksaray, Tekirdağ, Kastamonu, Tokat, Samsun, Manisa, Ordu, Yozgat, Van, Mersin, Niğde, Osmaniye, Mardin, Kahramanmaraş, Adana, Erzincan, Bursa, Yalova, Konya, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Kilis, Kırklareli, Sivas, Düzce, Kayseri, Karaman, Karabük, Bartın, Hatay, Rize, Kars, Denizli, Trabzon, Adıyaman

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımda adaylarda bir takım genel şartlar aranacaktır. Başvuruda bulunmak için genel şartlar şu şekilde ifade edilmiştir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • İŞKUR kurumuna kayıtlı işsiz olmak
  • Ofisteki araç ve gereçleri kullanabilmek
  • Temel seviyede bilgisayar kullanabiliyor olmak
  • En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir)
  • Dış görünümüne özen göstermek
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek
  • Telefonlara bakıp, planlama yapabilecek
  • En az 18 yaşında olmak

İŞKUR 48 il sekreter alım ilanına başvuruda bulunmak için TIKLAYIN

48 ile en az ilköğretim mezunu sekreter alımı yapılıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden!48 ile en az ilköğretim mezunu sekreter alımı yapılıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden!48 ile en az ilköğretim mezunu sekreter alımı yapılıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden!48 ile en az ilköğretim mezunu sekreter alımı yapılıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden!48 ile en az ilköğretim mezunu sekreter alımı yapılıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden!