İşkur İş İlanları

540 İdari Destek Personeli, Vardiya Amiri, Ambar ve Halkla İlişkiler Görevlisi Alınıyor

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesi üzerinde yer alan İş İlanları Sayfasından 5 farklı kadro için çok sayıda alım ilanı yayımlandı. 

Günlük olarak güncellenen bu alım ilanlarında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor. Türkiye geneli çok sayıda şehir için yayımlanan alım ilanlarının bazılarında ise ülke geneli alım yapılacaktır ifadeleri yer alıyor. 

Söz konusu bu alım ilanları ile ilgili detaylar şöyle,

ALIM YAPILACAK KADROLARA DAİR DETAYLAR

Büyük bir kısmı özel sektör firmaları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarının arasında kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlarda yer alıyor.5 farklı pozisyonda gerçekleştirilecek alımlarda ise 540 personel alımı için ilan bulunuyor. İlanlar ve alım yapılacak kadro sayıları şu şekilde,

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar arasında, Halkla İlişkiler Görevlisi kadrosu için 49, Ambar Görevlisi kadrosu için 431, İdari Destek Görevlisi kadrosu için 1, Danışma Memuru kadrosu için 43, Vardiya Amiri kadrosu için ise 16 personel alım ilanı bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapacağını duyuran kamu kurumları ve özel sektör firmaları, alım yapacakları kadroların gerekliliklerine göre bazı koşullar belirliyorlar. Bu koşullar her kadro ve her ilan için farklılık göstermekte. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza bu ilanlar için talep edilebilecek başvuru koşullarını ana başlıkları ile derledik. 

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak”

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

Yukarıda yer alan kadrolara başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantı sayesinde ilanlara ulaşabilecekler. Adaylar aşağıda yer alan bağlantıya tıkladıklarında İŞKUR İŞ İlanları sayfasına ulaşacaklar. Açılan sayfada meslek yazan yere yukarıda hangi kadro için başvuru yapacaklarsa onun ismini yazıp ara butonuna basacaklar ve o kadro için yayımlanan ilanlara ulaşabilecekler.