İşkur İş İlanları

6 Belediye KPSS Şartsız İtfaiye Eri, Santral Memuru, Hizmetli ve Şoför Alım İlanı Yayımladı

Türkiye İş Kurumu üzerinden 6 farklı belediye başkanlığı ilgili birimlerinde görev vermek üzere personel alım ilanı yayımladı. 

KPSS şartı olmadan yapılacak olan alımlara başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları ile belediye başkanlıkları tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

BELEDİYE PERSONELİ ALIM İLANLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan belediye personeli alım ilanlarında yer alan açık kadrolarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği pozisyonlar bulunuyor. İlanlarda ayrıca işçi alımları yapılacağı da ilan edildi. İşçi kadrolarına başvuru yapacak adayların ise en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. 

Bu bağlamda ilanlarda yer alan açık kadrolar şöyle; Büro Memuru, İtfaiye Eri, Destek Personeli, Hemşire, Sosyolog, Çocuk Gelişimcisi, Tesis Görevlisi, Santral Personeli, Sosyal Medya Web Uzmanı, Beden İşçisi.

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuruda bulunacak adayların dikkat etmesi gereken koşullar;

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

İLAN METİNLERİ

Belediye başkanlıkları ve belediyeler tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvurular ilanı yayımlayan belediyeye şahsen yapılacak.

İzmir Ödemiş Belediyesi belediye personeli alım ilanı için TIKLAYINIZ

Gümüşhane Belediyesi belediye personeli alım ilanı için TIKLAYINIZ

Şırnak Belediyesi belediye personeli alım ilanı için TIKLAYINIZ

İzmir Bornova Belediyesi belediye personeli alım ilanı için TIKLAYINIZ

Batman Belediyesi belediye personeli alım ilanı için TIKLAYINIZ

Adana Belediyesi belediye personeli alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA