İşkur İş İlanları

ANK Teknoloji İŞKUR aracılığı ile 300 personel alımı yapacak!

ANK Teknoloji İletişim Ticaret Limited Şirketi Türkiye İş Kurumu sayfasında yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR sayfasında yayınlanan ilan detaylarına göre, çağrı merkezinde görevlendirilmek üzere 3.000 TL maaşla bay bayan 300 personel alımı yapılacaktır.

Başvurular İŞKUR üzerinden online şekline yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların en geç 10 Aralık 2020 tarihine kadar kayıt işlemlerinizi yaptırmaları gerekmektedir. Bunun için aşağıda başvuru ekranına ait link verilmiştir. Kurum tarafından, personel alımına ilişkin yaptığı açıklama şöyle;

İş İlan No (00005769767) – Ankara

İŞ TANIMI

Outbound hizmet veren Çağrı merkezimizde ürünün tanıtımı, kampanyası ile müşterilerimize doğru bilgilendirme sağlamak ve satışını gerçekleştirecek 300 personel alımı yapılacaktır.

Maaş + Sosyal Haklar(Sigorta) + Prim

NOT: Pandemi sürecinden dolayı evden çalışmak isteyen personeller için yardımcı olunacaktır.

2008 yılından bu yana faaliyet gösteren ve Türkiye’nin öncü çağrı merkezlerinden olan ANK GRUP, Türkiye’nin 8 farklı ilde toplam 15 farklı lokasyonda sektörde yeni projeler ve çözümlerle ilerlemektedir. Yapılan en iyi yatırımın insana katılan değer olduğu perspektifiyle, çalışanlarının her zaman yanında yer alan ANK GRUP genç dinamik kadrosuyla Outbound projesinde çalışmak için belirtilen niteliklerde eleman alımı yapmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI

En az lise mezunu, takım çalışmasına uyumlu, hedef odaklı çalışabilen, akıcı düzeyde konuşabilen, bilgisayar kullanabilen, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek ve iletişimi kuvvetli, sabırlı, öğrenmeye açık ve aranan müşterilere yardım odaklı, Değişen iş yükü ile yoğunluk ve çalışma koşullarına uyumlu çağrı merkezi müşteri temsilcileri aranıyor.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Meşrutiyet Mahallesi Karanfil Sokak No: 34/9 Çankaya/Ankara

Tel: 905356731510

İrtibat kişi: İnsan Kaynakları Müdürü – Taha Yasin Bayraktar

Başvuru ekranı için BURAYA TIKLAYINIZ

ANK Teknoloji İŞKUR aracılığı ile 300 personel alımı yapacak!