İşkur İş İlanları

Atatürk Üniversitesi ilköğretim mezunu 160 temizlik personeli alacak!

Atatürk Üniversitesi Türkiye İş Kurumu’nun web sayfası üzerinden 160 temizlik personeli alımı yapacağını duyurdu. Alınacak temizlik personellerin Devlet Üniversiteleri Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerin-de (Üniversite hastanesi) istihdam edileceğini duyuran Atatürk üniversitesi Rektörlüğü, temizlik personeli alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise mezunu ve 18-40 yaş aralığında olacağını belirtti.

İŞ BAŞVURUSU

Temizlik personeli alımı için başvurular 08 Haziran itibari ile başlamış olup, 12 Haziran 2020 tarihinde sona erecektir. Adaylar bu tarih aralığında aşağıda belirtilen linke tıklayarak İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir.

Atatürk Üniversitesi personel alımı için hemen başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Peki, temizlik personeli alımı için istenilen başvuru şartları nelerdir? Kura çekimi ne zaman nerede ve nasıl olacak? Adaylardan istenilen özel şartlar var mı? İşte detaylar…

TEMİZLİK GÖREVLİSİ İÇİN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

1-2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2- 18-40 yaş arasında olmak.

3- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

4- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

5-24 saat esasına göre vardiyalı, dönüşümlü ve dış ortamlarda çalışmasına herhangi bir engel bulunmamak.

6- Adayların, başvurunun son günü itibarıyla ilanda yer alan öğrenim durumuna haiz olmak. Üniversite mezunu (Ön lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora) olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

7- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

ESKİ HÜKÜMLÜ VE ENGELLİ OLANLARIN İŞE BAŞLAMASI YAPILMAYACAKTIR (Adli Sicil Belgesi ve Sağlık Raporu istenilecektir)

NOTER TARİHİ SAATİ VE YERİ

17.06.2020 tarihinde Saat: 09:00 da Atatürk Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salonda kura çekilişi yapılacaktır. COVID-19 pandemisi nedeniyle halk sağlığını korumak amacıyla başvuru yapanların katılımına kapalı olarak yapılacak olup, Üniversitemizin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

BELGE TESLİM İŞLEMLERİ

Noter sonucu, belge teslim yeri, başlama tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Kurumumuz atauni.edu.tr internet sitesinde daha sonra ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır.