İşkur İş İlanları

Belediyeye 21 temizlik görevlisi alınıyor! 18 yaşını dolduran tüm adaylar başvuruda bulunabilir!

Belediyede temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyen adaylar için sevindiren bir gelişme yaşandı. İŞKUR üzerinden Ula Belediyesi’nin yayımlamış olduğu ilana göre temizlik görevlisi alımı yapılıyor. 21 temizlik görevlisi alım ilanında başvurular 10 Eylül tarihi içerisinde yapılacak. Adaylar aşağıdaki evrakları hazırlayarak, mesai saatleri içerisinde başvuruda bulunabilir.

Kadrolu ya da geçici alım ilanları İŞKUR üzerinden yayımlanmaya devam etmektedir. Ula Belediyesi’nin 21 temizlik personel alım detayları aşağıda mevcuttur.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı üzerinden tüm detaylar ayrıntılı bir şekilde aktarıldı. Temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyen adayların 18 yaşını tamamlamış olması ve aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir. Ula Belediyesi başta olmak üzere diğer belediyelere ve kurumlara yapılan alımları www.kamupersoneli.net üzerinden takip edebilirsiniz. Başvuru bilgileri ve süreç şu şekilde:

Başvuru Tarihi: 10.09.2020

Başvuru Adresi: Ayazkıyı Mah. Cumhuriyet Cad. No:4 ULA/Muğla

Telefon: 252 242 30 08

Belediyeye 21 temizlik görevlisi alınıyor! 18 yaşını dolduran tüm adaylar başvuruda bulunabilir!

MÜRACAAT KOŞULLARI

Yayımlanan ilan metninde aynı zamanda başvuruda bulunacak adaylarda aranan şartlar da tek tek ifade edildi. Müracaat koşulları arasında adayların 18 yaşını tamamlaması gerektiği özellikler belirtildi. Detaylar şu şekilde:

  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl ve beden hastalığı bulunmamak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuruda bulunacak olan adayların yukarıdaki şartları taşıması durumunda gerekli belgeleri de hazırlamış olması gerekmektedir. Başvuru için gerekli belgeler ise şu şekilde ifade edildi:

  • Kimlik fotokopisi
  • Sabıka kaydı
  • Sağlık raporu
  • 2 fotoğraf