İşkur İş İlanları

Belediyeye en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılacak! Başvurular bugün sona eriyor!

İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alım üzerinden yayımlanan ilanda başvurular 8 Mayıs tarihinde başlamış olup, 11 Mayıs tarihinde (bugün) sona erecektir. Belediyeye beden işçisi olarak görev almak isteyen adayların başvuruları online olarak yapılacak olup, mail dışında başvuru kabul edilmeyeceği, açıkça ifade edilmiştir.

Belediyeye beden işçisi olarak çalışman isteyenler için Eskişehir Belediyesi’nin yayımlamış olduğu ilanda adaylarda aranan şartlar, başvuru için gerekli belgeler ve başvuru sürecine ilişkin detaylar da aktarıldı.

MÜRACAAT KOŞULLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Sadece erkek adaylar başvurabilir
  • Eskişehir’de ikamet ediyor olmak
  • Adli sicil kaydı olmamak ve kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2020 yılı içerisinde 6 aydan az süreli olmak üzere genel hizmetlerde (park, bahçe ve temizlik) geçici süreli çalıştırılmak üzere beden işçisi olarak görev yapacak en az ilkokulu mezunu
  • Görevlerini yapmaya engel sağlık sorunu olmayan personeller alınacaktır.

GÖRÜŞME / MÜLKAT BİLGİLERİ

Başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları değerlendirilecek olup, uygun görülen adaylar için, “Gönderilen özgeçmişler değerlendirildikten sonra uygun bulunan özgeçmiş sahipleri görüşmeye çağırılacaktır” ifadesi kullanılmıştır.

Başvuruda bulunacak adaylardan sadece öz geçmiş “CV” istenmektedir. CV ile aşağıda belirtilen mail adresinde Eskişehir Belediyesi’ne yapılacak olan personel alımı için başvuruda bulunabilirsiniz.

BAŞVURU TARİHİ

Belediyeye en az ilköğretim mezunu 24 personel alımı yapılacak. Beden işçisi statüsünde yapılacak olan personel alımına ilişkin başvurular 8 Mayıs ile 11 Mayıs arasında e-mail üzerinden gerçekleştirilecek.

  • Başvuru adresi: esparkpeyzaj.cv@gmail.com
  • Telefon numarası: 0 22 320 17 73

İŞKUR Belediye personel alım ilanına ilişkin başvuru metnini görüntülemek için TIKLAYIN