İşkur İş İlanları

Belediyeye KPSS 55, 60 ve 65 ile memur alımı yapılacağını duyurdu!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), belediyelerin ve bazı kamu kurumlarının memur alım ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. İŞKUR’un ‘’kamu memur alım ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilanlar arasında, Çanakkale ilinde bulunan Evreşe Belediyesi’ne ait bir memur alım ilanı bulunmaktadır. Bu ilana göre, Evreşe Belediyesi’ne KPSS 55, 60 ve 65 taban puanı şartları ile memur alımı yapılacaktır.

Memur alımı başvuruları yarın 27 Nisan 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup, 01 Mayıs 2020 tarihinde sona erecektir. Evreşe Belediye Başkanlığı’nın İŞKUR’un resmi internet sayfası olan iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yayınladığı resmi ilan açıklaması şöyle;

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIMI İLANI

Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

ÖĞRENİM VE KPSS ŞARTI

KPSS 55 puan şartı ile Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İşletme bölümünden mezun olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı,

KPSS 60 Puan şartı ile Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip 1 memur alımı

KPSS 65 puan şartı ile Meslek Yüksek Okullarının İşletme Yönetimi bölümünden mezun olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip 1 memur alımı olmak üzere toplam 3 memur alınacaktır.

Belediyemizin yukarıda belirtilen boş memur kadroları için yapılacak başvurularda uyulması gereken genel ve özel şartlar aşağıdadır.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için; a) Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeler ile 27.04.2020 tarihinden 01.05.2020 Cuma günü saat 17.00’ye kadar (mesai günlerinde 08.00 – 17.00 saatleri arasında) müracaatlarını belediyemize ulaştırmaları gerekmektedir. Adaylar başvuru belgelerini;

b) Elektronik ortamda, Belediyemiz http://www.evrese.bel.tr/ internet adresine,

c) Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu Evreşe Belediyesine başvuru yapılabilecektir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

d) Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

e) Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Diğer tüm bilgileri görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ