İşkur İş İlanları

Belediyeye KPSS şartsız personel alımı yapılıyor! Başvurular yarın sona erecek!

İŞKUR iş arayan vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Kurum Dışı İlanlar üzerinden yayımlanan ilanda Havsa Belediyesine personel alımı yapılacak. İlana ilişkin başvuru koşulları, başvuru için gerekli belgeler ve ilan metni aşağıda belirtilmiştir.

MÜRACAAT KOŞULLARI

Havsa Belediyesine yapılacak olan alıma ilişkin, adayların bir takım şartları taşıması gerekiyor. Başvuruda bulunacak olan adaylarda aranan şartlar şu şekilde ifade edilmiştir:

  1. 28.04.2018 tarihli ve 30405 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “İl Özel İdareleri Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerinin Gördürülmesine İlişkin Ulusal ve Esaslar” ın 4. maddesindeki şartlar ile herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekliliğe hak kazanmış olmamak veya emekli olmamak ve bu durumların tamamını taşıdığını belgelemek
  2. Havsa İlçesinde ikamet ediyor olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Havsa Belediyesi’ne alınacak personel alımı için başvurmak isteyen adaylardan bir takım evraklar istenmektedir. Başvuru için gerekli evraklar şu şekildedir:

  • Kimlik fotokopisi
  • Diploma fotokopisi
  • İkametgah
  • Askerlik terhis belgesi (Erkekler için)
  • Şoför kadrosuna başvuracak adaylar için ehliyet fotokopisi, Psiko-Teknik Belgesi fotokopisi ve SRC belge fotokopisi

Havsa Belediyesi personel alım ilanına ilişkin ilan metnini görmek için TIKLAYIN