İşkur İş İlanları

Belediyeye KPSS'siz 65 personel alımı yapılacak! Başvuru şartları belli oldu!

Ödemiş Belediyesi’nin bugün yayımlamış olduğu ilan kapsamında 65 beden işçisi alınacağı duyuruldu. KPSS şartının aranmadığı alımda, adaylarda aranan bazı şatlar bulunuyor. Başvurular bugün başlamış olup, 29 Nisan’da sona erecektir. Adaylardan aranan şartlar ve başvuruya ilişkin esaslar aşağıda ifade edilmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI

İzmir Ödemiş Belediyesi’ne yapılacak olan 65 personel alımına ilişkin adaylarda aranan şartlar şu şekilde ifade edilmektedir:

– En az 6 aydır Ödemiş sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak
– 18 yaşını doldurmuş olmak
– Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak;
– Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Adaylardan başvuru için bir takım belgeler istenmektedir. Belgelerin mesai saatleri içerisinde 29 Nisan’a kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Belgeler şu şekilde:

– Dilekçe
– Kimlik Fotokopisi
– İkametgâh
– Diploma
– Sabıka Kaydı

BAŞVURU ADRESİ

Adayların, kendilerinden istenilen evrakları en geç 29 Nisan mesai bitimine kadar teslim etmesi ya da “Personelhizmetleri@odemis.bel.tr” adresine mail yoluyla iletmesi gerekmektedir.

Başvuru Adres: Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No:14 Ödemiş/İzmir adresinde – bizzat Ödemiş Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne ya da “personelhizmetleri@odemis.bel.tr” adresine yapılması gerekmektedir.

BAŞVURUYA İLİŞKİN

65 personel alımına ilişkin gerekli detaylara ulaşmak için TIKLAYIN

İrtibat kurabileceğini telefon numarası: 0232 544 90 97 olarak ifade edilmektedir.