İşkur İş İlanları

Devlet Su İşleri (DSİ) 35 yaşını aşmamış personel alımı yapıyor! DSİ personel alımı başvurusu

Kadrolu ve KPSS şartsız personel alımını bekleyenler için önemli bir ilan yayımladı. İŞKUR üzerinden kadrolu DSİ’ye personel alımı yapılacak. Alım detayları, başvuru şartları ve başvuru tarihi haberimize ayrıntılı olarak ifade edilmiştir.

Devlet Su İşleri (DSİ) kadrolu en az ilkokul mezunu 35 yaşını aşmamış personel alımı yapıyor! DSİ personel alımına başvurmak için tıklayın!

KPSS ŞARTI YOK

DSİ personel alımında adaylarda KPSS şartının aranmayacağının altı çizildi. Aynı zamanda başvuruda bulunabilecek olan adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği ve 35 yaşını aşmamış olması gerektiği özellikle vurgulandı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 4 Aralık olarak ifade edildi. Koronavirüs salgını sebebiyle, başvuru şartlarını taşıyan adayların ilgili ilana aşağıdaki link üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

Devlet Su İşleri (DSİ) kadrolu en az ilkokul mezunu 35 yaşını aşmamış personel alımı yapıyor! DSİ personel alımına başvurmak için tıklayın!

DSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Devlet Su İşleri personel alımında adayların taşıması gerektiği şartlar şu şekilde ifade edildi:

  • İş makineleri dalı ustalık belgesine sahip olmak
  • Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.
  • Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak.
  • Askerlik ile ilişiği bulunmamak.
  • İlan tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.
  • İş yeri ilgili Bölge Müdürlüğü Merkezi olacaktır.

Devlet Su İşleri personel alım ilanlarını incelemek ve başvuruda bulunmak için BURAYA TIKLAYIN Arama kısmına “Devlet Su İşleri” yazdığınız zaman karşınıza çıkan kamu ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Heryerde 35 altı ozaman 35 yaş üstünü emekli yapsınlar madem yaşlı grubuna giriyor

  2. 35 üstü üniversite mezunuyum işsizim ilköğretim mezunlarını alıyor biz ne yapalım