İşkur İş İlanları

DSİ, Orman Bakanlığı, MSB Personel Dairesi Gibi Kurumlar 60 KPSS Puan Şartıyla Memur Alım İlanı Yayımladı

60 KPSS puan şartıyla çok sayıda yeni kamu personeli alım ilanı yayımlandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan yeni alım ilanları ve halen başvuru süreci devam etmekte olan alımları sizlere aktarıyoruz. 

Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen Kamu Grubu personel alım ilanlarının son güncellemesinden sonra çok sayıda kamu kurumu yeni alımlar için ilan yayımladı. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza söz konusu kamu personeli alım ilanlarına dair detayları aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM İLANI YAYIMLAYAN KAMU KURUMLARI

İŞKUR üzerinden KPSS şartsız, KPSS’ye girmiş olmak şartıyla veya 60 KPSS puan şartıyla kamu personeli alım ilanı yayımlamış yada personel alım süreci devam eden ilanlar ve bu ilanları yayımlayan kurumların listesi şu şekilde,

Alım yapacak kamu kurumları;

Tarım Orman Bakanlığı İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı Hizmet Birliği, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü(Kamu), MSB Personel Daire Başkanlığı, Türkiye Sanayi Sevk Ve İdare Enstitüsü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Merkez Öğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Kafkas Üniversitesi idari Ve Mali İş Daire Bşk. Kıreli Pompaj Sulama Birliği Başkanlığı, TÜBİTAK, Alanya Belediye Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanlığı, Çat Belediye Başkanlığı, Ozan Belediyesi

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda yer alan kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar şunlar;

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı, Telefon Santral Operatörü, Gıda Mühendisi, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Halkla İlişkiler Görevlisi(Gazete), Büro Memuru (Genel), Orman Nezaretçisi, Mezarlık Görevlisi Marangoz, Büro İşçisi, Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri), Aşçı, Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Çöpçü, Greyder Operatörü, Temizlik Görevlisi, Su Pompası Operatörü, İnşaat Teknolojisi Teknisyeni, Diğer Teknisyen Ve Teknikerler, Şoför (Yolcu Taşıma), Proses İşçisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni, 

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet kurumları tarafından yayımlanan alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların; tüm kamu kurumlarına yapılacak olan başvurularda adaylardan olması istenilen genel özelliklere haiz olmaları gerekiyor. Adayların ayrıca mesleki özellikleri de sağlamaları isteniyor. 

Genel Koşullar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Varsa KPSS puan şartını sağlamak.

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

Kadro detayları, alım yapacak devlet kurumları ve başvuru koşularına dair detayları aktardığımız alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilanlara ulaşabilirler. 

NOT: İlanlara ulaşmak için ayrıca sizlere verdiğimiz bağlantıya tıklayan adaylar çılan sayfada karşılarına gelen arama bölümlerinde İşyeri Türü yazan kısmı Kamu olarak işaretleyip arama butonuna bastıklarında İŞKUR Kamu Grubu alım ilanları bölümüne ulaşacaklar.

Bir Yorum

  1. Başvurular ne zaman başlıyor mezuniyet ne istiyorlar

  2. Genel şartlar hariç hiçbir kosul uymuyor bana öğretmenlik mezunuyun şu üstte sayılan 20 25 kategoriye ait değilim uymuyorum sakın ha sakın öğretmenlik okumayın