İşkur İş İlanları

Edirne Belediyesi KPSS Şartsız Memur ve İşçi Alım İlanı Yayımladı

Edirne Belediyesi personel alım ilanı yayımladı. Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanında çeşitli pozisyonlarda memur ve işçi alımı yapılacağı ilan edildi. 

İşçi kadrolarına en az ilkokul mezunu, memur personel kadrolarına ise en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımlarına dair adayların bilmeleri gereken detayları aşağıda aktarıyoruz. 

BELEDİYE MEMURU VE İŞÇİSİ ALIM İLANLARI

Edirne Belediyesi yayımladığı personel alım ilanında toplam 28 personel alımı yapacağını duyurdu. İlan metninde yer alan açık kadrolar şu şekilde,

Kurum yayımladığı ilanında, Elektrik Mühendisi, Sosyolog, Kimyager, Şoför, Garson, Güvenlik Görevlisi, Sayaç Okuma Personeli, Atık Toplama Personel ve İşçi pozisyonlarında personel alımı yapacağını ilan etti. 

İLANLARA BAŞVURU KOŞULLARI

Edirne Belediyesi tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan açık kadrolara başvuruda bulunacak adayların bilmesi gereken diğer bir husus ise ilanda yer alan açık kadrolar için belirlenmiş başvuru koşulları. Kamupersoneli.net olarak sizlere alım yapılacak kadrolara başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşullarını aktarıyoruz. 

İlanlara başvuru yapacak adaylardan aranan başvuru koşulları; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

İLANA BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanına göre başvurular 18 ve 19 Ekim tarihlerinde yapılacak. Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilan metninde yer alan başvuru evrakları ile belediyenin ilgili birimine şahsen yapacaklar. 

Bir Yorum