İşkur İş İlanları

Ekstrem İşler Enerji İŞKUR aracılığı ile 3 bin TL maaşla 10 daimî işçi alımı yapacak!

Ekstrem İşler Enerji İnşaat Temizlik Pazarlama Danışmanlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir iş ilanı daha yayınladı. Yayınlanan iş ilanına göre Ekstrem İşler Enerji Çeşitli Sahalarda görev almak üzere, daha önce inşaat, elektrik, kaynakçı gibi iş dallarında çalışmış işçi alımı yapacak. Toplamda 3 bin TL maaşla 10 işçi alımı yapılacak olup, adayların en geç 16.02.2020 tarihine kadar İŞKUR şubelerinden veya aşağıda belirtilen linki tıklayarak online iş başvuru kayıtlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Daha önce inşaat, elektrik, kaynakçı gibi iş dallarında deneyimi olan,

İstanbul’da İkamet eden veya seyahat engeli olmayan adaylar başvuruda bulunabilirler

Adayların belirtilen tarihe kadar, İŞKUR üzerinden ön kayıt başvurularını yaptıktan sonra hr@ekstremisler.com adresine mail atmaları gerekmektedir.

ŞİRKET BİLGİLERİ;

Kurum adı; Ekstrem İşler Enerji İnşaat Temizlik Pazarlama Danışmanlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kurum adresi; Akdeniz Mah. Gazi Bulvarı No:66 D:601 İstanbul Kadıköy

İletişim; 905443578736

İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Belirtilen ilana başvuru yapmak için öncelikli olarak buraya tıklayınız. Ardından açılan başvuru ekranında başvurunuzu yapabilirsiniz. Ama bunun için adayların öncelikli olarak İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları, 18 yaşından büyük olmaları, herhangi bir kurumdan emekli olmamaları veya emekli olmaya hak kazanmamış olmaları, affa uğramış olsa bile devlet güvenliğine karşı suç işlememiş olmamaları ve kamu haklarından mahrum olmamaları gerekmektedir.