İşkur İş İlanları

En az ilköğretim mezunu 1122 temizlik görevlisi aranıyor!

Türkiye genelinde en fazla iş ilanın yayımlandığı kamu personel alım ilanı sitesi İŞKUR üzerinden yeni personel alım ilanları yayımlandı.

İŞKUR ÜZERİNDEN TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan en az ilköğretim mezunu temizlik görevlisi alım ilanlarına binlerce adayın başvuru yapabileceği açıklandı.

HASTANERLERDE ÇALIŞACAK TEMİZLİK GÖREVLİSİ ARANIYOR

İş arayanlar için yayımlanan İŞKUR temizlik görevlisi alım ilanın yanı sıra hastanelerde de çalışmak isteyen adaylar için hastaneler temizlik görevlisi alım ilanı yayımladı. Hastaneler tarafından yayımlanan temizlik görevlisi alım ilanlarına adayların İŞKUR üzerinden başvuru yapacağı bildirildi.

En az ilköğretim mezunu 1122 temizlik görevlisi aranıyor!

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Temizlik görevlisi alım ilanı genel başvuru şartları şöyle:

1 – Türk vatandaşı olmak.

2 – 18 yaşını tamamlamış olmak.

3 – Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4 – Askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, muaf veya tecilli)

5 – Çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında veya görevini devamlı olarak yapmasına engel herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması.

6 – Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANLARINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ