İşkur İş İlanları

En Az Lise Mezunu Hasta Kayıt Kabul Personeli ile Hasta Danışmanı Alımı İçin İlan Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında çok sayıda kadroda ve pozisyonda personel alımları gerçekleştiriliyor. 

Kamupersoneli.net olarak İŞKUR üzerinden yapılan bu alımları sizlere belirli aralıklarda aktarıyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza farklı kadrolar için sağlık kuruluşları tarafından yayımlanan alım ilanlarını derledik.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar iler personel alımı yapacağını ilan eden kurumların çoğu özel sektörde faaliyet gösteren sağlık kurumları. Bu kurumlar tarafından yayımlanan alım ilanlarında yer alan açık kadrolar ise şunlar.

İlanlara göre alımlar, Hasta Bakımevi Müdürü, Hasta Bakımı Teknisyeni, Hasta Danışmanı, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Hasta Ve Yaşlı Refakatçisi ve Hastane Hizmetlisi kadrolarından olacak. Bu kadrolar için toplam 166 personel istihdamı sağlanacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuruda bulunacak adayların dikkat etmeleri gereken başvuru koşullarını ana başlıkları ile sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. Bu koşullara ek adayların ayrıca ilanlarda yer alabilecek tüm özel koşulları da sağlamalarını, istiyor.

BAŞVURULAR İÇİN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Söz konusu pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların başvurularının geçerli olabilmesi için başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını ya İŞKUR aracılığıyla yapacaklar yada  ilanı yayımlayan sağlık kuruluşuna şahsen yapacaklar. Tüm bu detayları aşağıda yer alan bağlantı üzerinden görüntüleyebilirsiniz. 

İlanlara Nasıl Ulaşılacak? İlanlara ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden İŞKUR İş İlanları Sayfasına ulaşacaklar. Açılacak sayfada meslek yazan yere yukarıda yer alan mesleklerin adını yazıp ara butonuna basan adaylar ilanların tamamına ulaşacaklar. 

Bir Yorum

  1. Slmlar hasta kayıt kabul sertifikam var.bilgisayar op bilgisayarlı muhasebe sertifikam var.lise mezunuyum 38yaşındayım iş arıyorum

  2. Slmlar hasta kayıt kabul sertifikam var.bilgisayar op bilgisayarlı muhasebe sertifikam var.lise mezunuyum 38yaşındayım iş arıyorum
    05415370812

  3. Slmlar hasta kayıt kabul sertifikam var.bilgisayar op bilgisayarlı muhasebe sertifikam var.lise mezunuyum 38yaşındayım iş arıyorum
    05415370812

  4. Hasta kayıt işlemleri bilgisayar op bilgisayarlı muhasebe sertifikaları mevcut is kurda kaydım var 05415370812 lise mezunuyum dönmenizi bekliyorum

  5. Hasta kayıt sertifikası bilgisayar op bilgisayarlı muhasebe sertifikası
    39yaşında lise mezunuyum

  6. Alımlar nerelerde acaba balıkesir ve ilçelerinde alım Varmı? gerekli evraklarım var.
    İnş dönersiniz.
    05415370812

  7. Slmlar 39 yaşında lise meyzunuyum hasta kayıt işlemleri hasta karşılama ve yönlendirme sertifikalarım var
    Uygunsa hasta kayıtta çalışmak istiyorum acil yardım ederseniz dua ederim
    05415370812