İşkur İş İlanları

Eskişehir Belediyesi ESPARK 3 farklı meslekte personel alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı sayfası üzerinden 3 farklı meslekte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Eskişehir Espark Temz. A. Ş. tarafından personel alım ilanı yayımlandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Eskişehir Espark Temz. A. Ş. tarafından yayımlanan yeni iş ilanına hangi adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında açıklandı.

ESKİŞEHİR ESPARK PERSONEL ALIMI YAPACAK

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı sayfasında yayımlanan KPSS’siz personel alımı yapılacağı bildirildi.

Eskişehir Belediyesi ESPARK 3 farklı meslekte personel alımı yapacak!

BAŞVURULAR 9 EKİM TARİHİNDE SONA ERECEK

Başvurular için esparkpeyzaj.cv@gmail.com adresine özgeçmiş gönderilmesi gerektiği ve E-mail dışında başvuru kabul edilmeyeceği aktarıldı. Gönderilen özgeçmişler değerlendirildikten sonra uygun bulunan özgeçmiş sahipleri görüşmeye çağrılacağı duyuruldu.

BELEDİYE PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Perosnel alımı ilanına başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları şöyle:

-Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.

-18 yaşını tamamlamış

-Herhangi bir sağlık sıkıntısı olmamak.

– En az ilkokul mezunu.

-Adli sicil kaydı olmamak.

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

-Adli sicil kaydı olmamak ve kamu haklarından mahrum bulunmamak

ŞOFÖR ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

-Kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu hatlarının acil bakım onarımında kullanılan makine, ekipman, malzeme, personel taşıma ve tehlikeli madde (yakıt) taşıma vb. ile gerektiğinde il sınırları dışındaki seyahat, ekipman, mazleme, personel taşıma ve tehlikeli madde (yakıt) taşıma vb. işlerin yerine getirilmesinde görevlendirilecek olup; 1 kişi tehlikeli madde taşımacılığı yapan araç kullanabilmesi iöin C sınıfı sürücü belgesine ve SRC5 Belgesine sahip olmak
-1 Kişi Yurtiçi yolcu taşımacılığı yapan araç kullanabilmesi için D sınıfı sürücü belgesine ve SRC belgesine sahip olmak
-5 Kişi yurt içi yük ve eşya taşımacılığı yapan araç kullanabilmesi için C sınıfı sürücü belgesine ve SRC4 belgesine sahip olmak.

BELEDİYE PERSONEL ALIM İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ