İşkur İş İlanları

Gaziantep Üniversitesi güvenlik görevlisi ve temizlik personeli olarak 84 personel alımı yapacak!

Gaziantep Üniversitesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilana göre Gaziantep Üniversitesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 28 Mayıs ile 01 Haziran 2020 tarihleri arasında 84 personel alımı yapacak.

TEMİZLİK VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

Gaziantep Üniversitesi 4 güvenlik görevlisi ve 80 temizlik personeli alımı yapacak olup, güvenlik ve temizlik personeli alımı için başvuru yapan adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Üniversite Rektörlüğü tarafından personel alımına ilişkin yaptığı resmi açıklama şöyle;

PERSONEL ALIM İLANI

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır. Şartları taşıyan adayların, 28.05.2020-01.06.2020 tarihleri arasında başvurularını Gaziantep İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir. Ayrıca ilanın detaylarına www.gantep.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Alınacak güvenlik görevlisi ve temizlik personelleri Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine bağlı daimi olarak istihdam edileceklerdir. Bu ilan 28 Haziran 2020 tarihli ve No:2009/15188 numaralı Bakanlar Kurulu Kararı ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 9. maddesi hükmü mucibince yayınlanmıştır.