İşkur İş İlanları

Günlük 3 – 4 saat çalışarak bin TL'nin üzerinde gelir kazanabilirsiniz! İŞKUR evde paketleme işi başvuru formu 2020

Koronavirüs salgını Mart ayından veri ülkemizde etkisini göstermeye devam ediyor. Salgın döneminde evde çalışmak ve evde kazanç elde etmek isteyenlerin sayısında rekor bir artış yaşandı. İŞKUR ise bu fırsatı değerlendirerek, evden kazanç sağlamak isteyen kadınlara bir fırsat sunuyor. Evde paketleme projesinde çalışmak isteyenlerin, İŞKUR evde paketleme işi başvuru formu 2020 doldurması gerekiyor.

HANGİ ÜRÜNLER PAKETLENİYOR?

Paketleme işinde genel olarak sabun, tel toka kutulama, poşet katlama, kulak çubuğu ambalajlama gibi çeşitli ürünlerin paketlenmesi yapılıyor. Evde sadece 3-4 saat çalışma ile aylık gelir elde etmek isteyen hanımların bir takım şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Günlük 3 - 4 saat çalışarak bin TL'nin üzerinde gelir kazanabilirsiniz! İŞKUR evde paketleme işi başvuru formu 2020

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen hanımların ilk olarak İŞKUR’un resmi sayfasında kayıt formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurması gerekiyor. İŞKUR evde ek iş formunu doldurduktan sonra, kişinin kendisine en yakın İŞKUR bürosuna giderek, kayıt yaptırması gerekiyor. Başvuruda bulunan kişilerin eğitim sertifika belgeleri, İŞKUR meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Sisteme paketleme işi geldiği zamanda, kişiye İŞKUR aracılığı ile mesaj gönderilerek, paketleme işi bilgisi verilecek. Gelen teklifleri kabul edenler günlük 3-4 saat çalışma ile evlerinden bin TL’nin üzerinde gelir elde edebilecek.

İŞKUR evde paketleme işi başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYIN

Bir Yorum