İşkur İş İlanları

Hastanelere KPSS şartsız en az lise mezunu hasta danışmanı alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) başta İstanul olmak üzere 4 şehirde hasta danışmanı alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, aşağıda belirtilen sağlık kurumlarına ve hastanelere en az lise mezunu KPSS’siz olarak hasta danışmanı alımı yapılacak.

Her bir ilanın son başvuru tarihi farklı olmak üzere alımlar 10 gün içerisinde tamamlanacaktır. İş başvuruları İŞKUR’un il-ilçe şube müdürlüklerinden veya aşağıda belirtilen link üzerinden online olarak yapılacaktır. Belirtilen link alanını tıklayarak, hangi illerde hasta danışmanı alımı yapıldığını görüntüleyebilir ve online başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru şartları ve adaylardan istenilen özel koşullar her bir ilan içeriğinde ayrı ayrı verilmiş olup, hasta danışmanı alımı yapan kurumların iş ilanları aşağıda verilmiştir.

PERSONEL ALIMI YAPAN HASTANE VE SAĞLIK KURUMLARI

1 – MLP GAZİAN TEP SAĞLIK HİZMETLERİ

Son Başvuru; 08.04.2020 – Gaziantep

Yeni açılacak olan liv hospital hastanemizde çalıştırılmak üzere;

Son 1 ay işsiz, 20-30 yaş aralığında, en az lise mezunu, giyimine özen özen gösteren, presentable, tecrübeli-tecrübesiz, bayan, hasta danışmanları alınacaktır.

Not: görüşmeler hafta içi saat 10:00 ile 16:00 saatleri arasında hastanemizde olacaktır.

İletişim; Seyrantepe Mah. 65040 nolu Cad. B blok özel hastane Apt. No:1/1 Şehitkamil

2 – ANTALYA TIP MERKEZİ

Son Başvuru; 08.04.2020 – Antalya

Tıbbi Sekreter, Hasta Danışmanı, Hasta Karşılama Personeli olmak üzere görev alabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz

Bilgisayarı iyi derece kullanabilmek, Etkili iletişim kurabilmek. En az önlisans mezunu olmak.

İletişim; 902423216040

3 – LEA ESTETİK SAĞLIK

Son Başvuru; 07.04.2020 – İstanbul / Beşiktaş

En az lise mezunu, 22-40 yaşları arasında, Rusça ileri seviyede konuşabilen, Telefonda etkili iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli

Daha önce hastanelerin Uluslararası Hasta Hizmetleri bölümünde çalışmış, Yabancı hastalara fiyat verme konusunda deneyimli, Hasta ve hasta yakınlarıyla etkili iletişim kurabilen, Problemleri hızlı ve etkin çözebilme yeteneğine sahip.

İletişim; 905427728454

Diğer iller için yayınlanan tüm iş ilanlarını görüntülemek ve İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru yapmak için burayı tıklayınız

Diğe sağlık personeli alım ilanlarını görüntülemek ve hemen online başvuru yapmak için burayı tıklayınız