İşkur İş İlanları

İş ilanları İzmir! İŞKUR tarafından Vasıflı vasıfsız yüzlerce personel alımı yapılacak!..

İŞKUR Nisan ayında Türkiye geneli toplamda güncel tarih itibari ile 56 binden fazla personel alımı yapacak. Bununla ilgili yüzlerce iş ilanları yayınladı. İzmir ili için yayınlanan iş ilanları kapsamında, yüzlerce personel alımı yapacağını duyurdu. Yeni yayınlanan iş ilanları kapsamında bir çok sektörden vasıflı vasıfsız, en az okur yazar olmak üzere yüzlerce personel alımı, işçi alımı ve bazı kamu kurumlarına ise KPSS şartlı ve KPSS şartsız memur alımı yapacaktır. İzmir ili için yayınlanan iş ilanları ile ilgili yapılacak başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır. İŞKUR’un İzmir ili için personel alımı için yayınladığı iş ilanları aşağıda belirtilmiştir. 

Aşağıda, İŞKUR’un İzmir ili için yayınlanmış personel alımı, işçi alımı ve memur alımı ile ilgili iş ilanları bulunmaktadır. İŞKUR İzmir iş ilanlarına ulaşmak için aşağıda belirtilen linki kopyalayarak gezinme çubuğuna yapıştırınız. Ardından ilgili iş ilanına ulaşarak başvuru ekranından başvurularınızı yapabilirsiniz.. 

Not: Açılan sayfada İZMİR ilini işaretleyip ara bütonuna basınız… Personel, işçi ve memur alımı genel başvuru şartları her bir ilan içeriğinde ayrı ayrı belirtilmiştir. 

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Bir Yorum

  1. araba yuklemecılıgı sadece yuklemecı ıs arıyorumm

  2. iş istiyom sadece okdar çok geldim hepsinde boş döndün bana iş verin ama iş olsun