İşkur İş İlanları

İŞKUR 08 Kasım 2019 temizlik iş ilanları yayınladı! 1410 temizlik personeli alımı yapılacak!

İŞKUR, 08 Kasım 2019 tarihi itibari ile ‘’açık iş ilanları’’ kategorisinde 109’u engelli ve 1’i kamu kurumuna ait olmak üzere toplamda 578 temizlik iş ilanı yayınladı. Yayınlanan iş ilanlarının 206’sı İstanbul, 66’sı Ankara, 42’si İzmir ve 264’ü de diğer iller için yayınlanmış olup, bu kapsamda Türkiye genelinde 42 şehirde toplam 1410 temizlik personeli alımı yapılacaktır.

Temizlik iş ilanları için başvurular, İŞKUR şubelerine şahsen giderek veya İŞKUR e-şube üzerinden online olarak yapılacaktır. Temizlik personeli alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak İŞKUR’a kayıtlı olmaları ve her bir ilanda öğrenim şartı farklı olmak üzere en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir.

Aşağıda, İŞKUR aracılığı ile temizlik personeli alımı yapan kurumların güncel iş ilanlarının yayınlandığı sayfaya ait link bulunmaktadır. Verilen linki tıklayarak hangi illerden hangi kurumların (kamupersoneli.net) temizlik iş ilanları yayınladığını görüntüleyebilir ve İŞKUR şubelerine gitmeden, e-devlet şifresi ile giriş yaparak online başvuru yapabilirsiniz.

Yayınlanan iş ilanları içerisinde bazı hastane, sağlık kurumları, güzellik merkezleri, özel kurumsal şirketler, fabrikalar, eğitim kurumları ve diğer alanlarda faaliyet gösteren kurumlara ait ilanlar bulunmaktadır. 

İŞKUR’un illere göre temizlik personeli alımı için yayınladığı iş ilanları için burayı tıklayınız>

HANGİ İLLERDEN PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

İzmir, Aydın, İstanbul, Ankara, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Antalya, Afyonkarahisar, Denizli, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Hatay, Manisa, Erzurum, Iğdır, Niğde, Kayseri, Karabük, Kahramanmaraş, Sinop, Sakarya, Kastamonu, Manisa, Eskişehir, Yalova, Tekirdağ, Diyarbakır, Isparta, Tokat, Artvin, Rize, Düzce, Hatay, Nevşehir, Konya, Kırklareli, Sakarya, Bilecik, Samsun, Çankırı, Malatya, Muğla, Elazığ, Uşak, Adana, Bartın, Sivas, Trabzon, Kırşehir, Yozgat, Osmaniye, Ordu, Aydın, Mardin, Edirne, Giresun, Kütahya, Ardahan, Şırnak, Erzincan ve Aksaray olmak üzere toplamda 63 şehirden temizlik personeli alımı yapılacak.