İşkur İş İlanları

En az ilköğretim, lise mezunu KPSS'siz, 620 büro ve danışma memuru alımı yapıyor! İŞKUR personel alım ilanları yayınladı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 22 Eylül 2019 tarih itibariyle yayınladığı ilanlara göre başta İstanbul, İzmir, Balıkesir, Ankara, Bursa olmak üzere  KPSS şartı aranmaksızın toplamda 42 şehirde 584 büro memuru ve 36 danışma memuru alımı yapacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların her bir iş ilanın son başvuru tarihi farklı olmak üzere en geç 02 Ekim 2019 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

BÜRO ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları her bir ilan içeriğinde farklı olmak üzere;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

İŞKUR’a kayıtlı olmak,

Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Güvenlik Soruşturması/Arşiv araştırması olumlu olmak.

Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olması)

Atanacağı görevi devamlı olarak yapmasına engel herhangi bir sağlık engeli olmaması.

BAŞVURU ŞEKLİ

Belirlenen son başvuru tarihinden önce İŞKUR il/ilçe şube müdürlüklerinden şahsen giderek veya aşağıda belirtilen linkler üzerinden İŞKUR şubelerine gitmeden online olarak yapabilirsiniz. Online başvuru yapabilmeniz için öncelikli olarak İŞKUR’a kayıtlı olmanız gerekmektedir. Eğer İŞKUR’da kayıtlı değilseniz, aşağıda İŞKUR’a nasıl kayıt yapılır? Başlıklı bilgilendirmemiz bulunmaktadır.

Yayınlanan iş ilanları içerisinde eski hükümlü ve engelli personel alımı yapan kurumlarda vardır. Engelli veya eski hükümlü arayan özel kurumların ilanlarını filtreleyebilmek için İŞKUR’un ana sayfasından açık işler bölümüne girip, açılan sayfadan durumunu bildirir seçeneğini işaretlemeniz ve sonrasında ara butonuna tıklamanız gerekmektedir. Bu şekli ile Türkiye genelinde engelli veya eski hükümlü arayan özel ve kamu kurumlarının iş ilanlarını görüntüleyebilirsiniz (filtreleyebiliniz)

Büro memuru alımı için yayınlanan tüm iş ilanlarını görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ

Danışma memuru alımı için BURAYI TIKLAYINIZ

HANGİ ŞEHİRLERDE BÜRO MEMURU ALIMI YAPILACAK?

Çanakkale Mersin İstanbul Balıkesir Ankara İzmir Adana Van Tekirdağ Sivas Antalya Kocaeli Gaziantep Eskişehir Manisa Elâzığ Konya Çankırı Trabzon Aksaray Düzce Ağrı Yalova Karabük Kahramanmaraş Sivas Aydın Denizli Niğde Sakarya Tokat Bursa Kayseri Zonguldak Ordu Eskişehir Kırklareli Bilecik Manisa Muğla Kırşehir Yozgat Erzurum Edirne Giresun Isparta ve Hatay illerinde alımlar yapılacaktır.

Bir Yorum

  1. Slmlar 39yaşında hasta kabul işlemleri hasta karşılama ve yönlendirme üst düzey yönetici asistanlığı satış pazarlama uzmanlığı liderlik eğitimi hastane bilgi yönetim sistemi sertifikalarım mevcut 05415370812 acil iş arıyorum yardım hasta kayıt kabulde

  2. Üniversite okumak aptallık mı? KPSS’ye girmek mallık mı? Bu işkur neyin kafasını yaşıyor?