İşkur İş İlanları

İŞKUR 12 şehirde en az ilköğretim mezunu 320 Plastik Enjeksiyon Üretim personeli alımı için yeni iş ilanları yayınlandı!

İŞKUR, 14 Eylül – 22 Eylül tarihleri arasında 320 plastik enjeksiyon üretim personeli alımı yapacak. Bu meslek gurubuna en az ilköğretim ve lise mezunu adaylar başvuru yapabileceklerdir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların Türkiye İş Kurumu’na (İŞKUR) kayıtlı olmaları gerekmekte olup, aşağıda belirtilen genel başvuru şartlarına uygun olmaları gerekmektedir. Ayrıca bazı ilanlarda adaylardan deneyim/tecrübe şartı istenmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

1 – Belirtilen eğitim düzeylerinde olmak ve bunu belgeleyebilmek,

2 – Kamu haklarından mahrum olmamak,

3 – 18 yaşından gün almış olmak,

4 – Çalışmasına Hukuki ve bedensel bir engeli bulunmamak,

5 – Örgün eğitim veren eğitim kurumlarında öğrenci olmamak,

6 – Yüz kızartıcı suçlara ve terör bağlantılı suçlardan sabıkası bulunmamak,

7 – İŞKUR’a kayıtlı olmak

8 – Herhangi bir kurumdan emekli olmamak veya emekli olmaya hak kazanmamış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

Alımlar Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılmakta olup, ilgili iş ilanı için başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak İŞKUR’a önceden kayıtlı olması gerekmektedir. İŞKUR’a kayıtlı olan adaylar, aşağıda belirtilen link üzerinden plastik enjeksiyon üretim elemanı alımı yapan kurumların ilanlarını görüntüleyebilir ve açılan başvuru sayfalarından online yapılabildiği gibi, size en yakın İŞKUR il/ilçe şube müdürlüklerine şahsen giderek de kayıt oluşturabilirsiniz.

Plastik Enjeksiyon Üretim Elemanı

HANGİ ŞEHİRLERDE PERSONEL ALINACAK?

İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Konya, Eskişehir, Manisa, İzmir, Bursa, Osmaniye, Kayseri, Uşak, Mersin ve Ankara olmak üzere 13 şehirde alımlar yapılacaktır.