İşkur İş İlanları

İŞKUR 14 günde 9 bin 199 vasıflı vasıfsız en az ilkokul mezunu daimî işçi alımı yapacak! İŞKUR online iş başvurusu!

İŞKUR’un resmî web sayfasında yer alan ‘’açık iş ilanları’’ kategorisinde 31 Temmuz itibari ile 46 bin 16 farklı güncel iş ilanı bulunmaktadır. Bu iş ilanları arasında ise vasıflı vasıfsız işçi alımı ile ilgili olarak tam 2 bin 234 şirkete ait ilan bulunmakta olup, 7 bin 632 kişiye istihdam sağlanacaktır.

Türkiye’nin tek resmi iş bulma kurumu olan İŞKUR, bugünden başlanmak üzere 14 gün içerisinde toplamda 9 bin 199 işçi alımı yapacaktır. Bu bağlamda işçi alımı yapan tam 2 bin 234 adet özel sektör firmalarına ait iş ilanı bulunmaktadır. Sizlerde kendinize uygun gördüğünüz sektörler ile ilgili iş ilanlarına bakabilir ve anında ilgili iş ilanına kayıt yaptırabilir ve iş başvurunuzu e-devlet üzerinden takip edebilirsiniz.

İşçi alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların, her bir iş ilanı içeriğinde başvuru şartları farklı olmak üzere en az okuryazar, ilkokul, lise mezuniyeti isteyen ilanlar bulunmaktadır. Yayınlanan iş ilanları arasında asgari ücretle vasıfsız işçi arayan şirketler bulunmakla birlikte yüksek maaşla nitelikli ve vasıflı işçi arayan şirketlere ait ilanlarda bulunmaktadır. İlan altında ayrıca inşaat işçisi arayan şirketlerin İŞKUR üzerinden yayınladıkları iş ilanlarının bulunduğu sayfaya ait linkte bulunmaktadır.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILMAKTADIR?

İŞKUR’un sayfasında yer alan bilgilere göre, Adana, Samsun, Çanakkale, Bolu, İstanbul, Ankara, İzmir, Hatay, Antalya ve daha birçok ilden işçi alımı yapılmaktadır. Aşağıda belirtilen linki tıkladığınızda her bir il için yayınlanan ilanları görüntüleyebilir ve ilgili ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yayınlanan iş ilanları içeriğinde, aranacak vasıflara göre belirlenmiş kriterler sunulmaktadır. Her bir işveren, yayınladıkları iş ilanında, kendi alanlarında istenen şartları belirtmiştir. Ama genel başvuru şartları ele alındığında, adayların en az okur yazar olan, ilkokul mezunu, T.C vatandaşı olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak, vasıflı ve vasıfsız gibi kriterlerle işçi alımı yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular başlamış olup, Ağustos ayının ortalarına kadar devam etmektedir. Her bir ilanın son başvuru tarihi farklıdır. Başvurular, İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden online olarak yada size en yakın İŞKUR il/ilçe şube müdürlüklerinden yapılmaktadır. Hemen başvuruda bulunmak veya işçi alımı ile ilgili yayınlanan iş ilanlarını görüntülemek için aşağıda ki linki kullanabilirsiniz.

İşçi alımı ile ilgilim yayınlanan iş ilanlarını görüntülemek için lütfen BURAYI TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. 33 yaşındayım.izmirde iş arıyorum.evliydim çalışmıyordum.şimdi bi yerden başlamam gerek.bize şans verilmeli.

  2. Konya Akşehir den iş arıyorum e sınıfı ehliyetim var ne iş olursa yaparı05364948542